Cum îți dai seama că o persoană din viața ta este un Înger

Îngerilor le place să se deghizeze în oameni. Aceștia sunt entități celeste, ființe magice, care ne transmit mesaje exact în momentele în care avem nevoie.
Aceste mesaje vin din surse divine. Există câteva semne care te ajută să îți dai seama că o persoană din viața ta este un Înger.

Modalități prin care îți dai seama că o persoană din viața ta este un Înger


1. Ți se schimbă complet dispoziția

Ești într-o perioadă a vieții în care ai gânduri negative. Pare că te îndrepți spre depresie sau chiar mai rău. Simți că te plimbi pe un drum fără sfârșit. Dintr-o dată, un străin îți cere instrucțiuni. Întorci capul și încerci să îl ajuți.
Dar ceva în modul în care zâmbește și îți mulțumește te face să te simți diferit. Îți schimbă complet dispoziția. Îngerii nu trebuie să facă nimic special pentru a te ajuta. Chiar și prezența lor este suficientă pentru a-ți influența sentimentele. Aura unui Înger strălucește atât de tare, încât poate influența totul în jur.

2. Se activează simțurile

Te întorci de la sală și te doare corpul de parcă ai fi fost implicat într-un accident de mașină. Dar acesta este un lucru normal pentru tine.
Muncești mult și aproape că nu mai ai ochi pentru nimic altceva decât pentru programul tău zilnic. În timp ce te întorci acasă, vezi un cerșetor pe stradă. Cauți în buzunare și îi dai niște mărunt. În acest timp, nasul tău începe să perceapă mai multe mirosuri decât de obicei. De fapt, poți mirosi ploaia după mulți ani. Îți dai seama că ți-a rămas și o melodie în cap. Un cântec care îți ridică nivelul energiei. Îngerii ne activează simțurile. Aceștia cunosc corpul uman și știu că pentru a intra în legătură cu această lume, trebuie să ne învețe să ne redescoperim simțurile.


3. Te simți tânăr din nou

S-ar putea să te simți bătrân. Te concentrezi numai la sarcini plictisitoare și la lucrurile pe care le ai de făcut acasă, așa că uiți să-ți trăiești viața. Cu toate acestea, mergi să iei o pungă de orez de la supermarket. Ți-a luat mai mult timp să cauți ceea ce voiai. După care ai cerut ajutor. O femeie frumoasă ți-a spus că te poate ajuta să găsești orezul de care ai nevoie. Așa că ați căutat împreună. Dintr-o dată, acest lucru devine distractiv.
Îngerii ne fac să ne simțim ca niște copii. Ne deschid către aventuri. Tinerețea nu este doar o stare biologică, ci o stare de spirit.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod