Ce produse de păr ar trebui să folosești după sezonul rece

Fiecare sezon are avantajele și dezavantajele lui, când vine vorba de îngrijirea părului. Trecerea de la frig la cald vine cu o serie de efecte dăunătoare pentru păr, firele de păr se deshidratează, părul își pierde luciul natural și în plus, se accelerează apariția firelor despicate.
În sezonul rece cel mai mare inamic al părului tău este frigul, implicit căciula. Așadar, dacă ai purtat-o des în această iarnă și ți-ai expus părul la frig, e bine să folosești produse de îngrijire speciale.

Dacă în timpul verii, părul tău poate avea tendința de îngrășare, primăvara ai nevoie de produse hidratante, cu o compoziție internă mai puternică. Însă cum alegi produsele de care părul tău are nevoie?
 
Este simplu. Identifică problemele pe care le poate avea părul tău și alege un produs care să le combată!
 

1. Păr încărcat, lipsit de strălucire, cu tendința de rupere

 
Dacă ai aceste semne, atunci este nevoie să folosești un șampon care curăță în profunzime, însă fără a îndepărta din păr substanțele hrănitoare naturale. Un astfel de produs este Clarifying Shampoo de la Nu Skin®, cu extract de unt de shea pentru o curățare profundă, extract de floare de bumbac pentru netezirea cuticulelor și hidratare naturală și urzică pentru tonifierea părului. 
 

Cum folosești acest șampon?

 
Dacă ai părul sănătos, uscat sau normal: o dată pe săptămână.
Dacă ai părul gras sau îl expui des la poluarea din mediu: de două ori pe săptămână.
Dacă ai părul foarte gras: de trei ori pe săptămână.
Dacă ai părul foarte scurt și foarte gras: de mai mult de trei ori pe săptămână.
 

2. Păr uscat, aspru, cu fire groase

 
Acestea sunt semnele unui păr extenuat. Dacă ai folosit des supraîncălzirea și vopsirea părului în sezonul rece, atunci este necesar să-ți rehidratezi părul, astfel încât să obții un păr mai strălucitor și bogat. Nu Skin® Moisturizing Shampoo este un produs care redă hidratarea și rezistența firului de păr în numai șapte zile. Cu un conținut bogat de flori de bumbac, steroli naturali și unt de shea, acest șampon este destinat atât femeilor, cât și bărbaților care au părul uscat, deteriorat și aspru.
 

3. Păr deshidratat, lipsit de volum și strălucire

 
Atunci când părul este expus frigului, acesta devine tern, sensibil, iar pierderea hidratării duce inevitabil la un păr lipsit de strălucire. Lipsa luciului este unul dintre cele mai importante semne că părul tău are nevoie de o hidratare intensivă, iar pentru asta poți folosi balsamul pentru utilizare zilnică Nu Skin® Weightless Conditioner. Acest balsam conține complexul meadowfoam, care oferă volum și hidratare fără să încarce părul, creatină pentru rezistență și aminoacizi pentru descurcarea părului. Poate fi folosit zilnic, atât de bărbați, cât și de femei.
 
Acestea fiind spuse, acum știi ce produse de îngrijire să folosești în noul sezon! 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod