Ce culori de ojă să alegi pentru petreceri. 30 de manichiuri

Ţinutele pe care le alegi pentru petrecerile sau evenimentele speciale la care eşti invitată pot fi completate cu succes de o manichiură impecabilă. Află ce culori de ojă să alegi pentru petreceri
Unghiile tale devin astfel adevărate accesorii, dacă alegi culorile şi stilurile potrivite. Iată ce tipuri de ojă să alegi pentru manichiura de petrecere:

Oja roşie

Oja de culoare roşie este opţiunea clasică pentru o manichiură elegantă. Poate fi purtată la orice petrecere, dar se potriveşte cel mai bine evenimentelor formale. O manichiură roşie este prima opţiune pentru un look sofisticat. Alege nuanţe intense de roşu pur, roşu rubin, dar şi pe cele cu câteva tonuri mai închise, precum vişiniu sau grena.

Oja neagră

Şi negrul a intrat de ani buni pe lista manichiurilor clasice. Unghiile de culoare neagră se potrivesc oricărui tip de petrecere sau ţinută, de la cele mai elegante, până la cele de club.
Vedetele de la Hollywood asociază des chiar şi cele mai sofisticate rochii cu manichiura neagră.

Oja cromată

Nuanţele metalice de ojă precum auriu, argintiu sau cupru se află în topul tendinţelor de anul acesta în materie de manichiuri. Aceste culori strălucitoare se potrivesc de minune cu ţinutele de petrecere. Încearcă şi manichiura oglindă, care oferă unghiilor tale o strălucire intensă.

Culorile pietrelor preţioase

Nuanţele saturate şi culorile intense care amintesc de pietrele preţioase sunt alte opţiuni pe care să le iei în calcul pentru manichiurile de petrecere. Albastrul safir, verdele smarald sau roşul rubin vor oferi unghiilor tale un aspect preţios.

Glitter

O manichiură cu glitter este ideală pentru petrecerile alături de familie şi prieteni, dar şi pentru o noapte în club. Alege o ojă cu o concentraţie mare de glitter, care să-ţi acopere complet unghia.
De asemenea, poţi folosi glitterul numai pentru a oferi accente de strălucire. Încearcă manichiura french cu vârfuri acoperite cu glitter.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod