ALL IN ONE - Compact și eficient de la Sephora

Sephora s-a gândit la acelea dintre voi care sunteți foarte grăbite, care doriți să combinați stilul cu eficacitatea și nu vă puteți permite să vă ratați machiajul! Care sunt noile produse, veritabile surse de plăcere, imaginate de marca voastra expertă în machiaj? Produsele Sephora, adevărate instrumente pentru „transformarea expresiei”, pe placul tuturor, care iti aranjează sprâncenele, le redesenează linia (waouh 4 creioane retractabile, water-ploof!), alungesc genele ( un mascara care arcuiește genele) și vă transformă privirea.

Iata o lista cu produse care vă vor fermeca privirile și vă vor face rutina de înfrumusețare mult mai îmbietoare.

Noul mascara Cinescope de la Sephora are o perie cu dințișori ca niște țepi, ideală pentru a face genele să pară mai dese, într-un mod absolut spectacular, iar textura sa cu culoarea negru-tăciune învăluie genele una câte una, pentru a obține un șir de gene perfect.

Eyebrow editor - Ce se ascunde înăuntrul acestui set nomad pentru sprâncene, gata de călătorie (sau gata de strecurat în poșetă)? Două nuanțe de fard ce pot fi utilizate individual sau combinate pentru a crea o culoare personalizată (și pentru a îndesi/corecta/evidenția în mod sublim sprâncenele), o ceară pentru fixare, o pensulă cu două capete și o pensetă.
Acestui set nu-i lipsește absolut nimic!



Creion retractabil, waterproof, pentru sprâncene - La un capăt, o perie care vă permite să vă disciplinați sprâncenele. La celălalt, o mină retractabilă, super-fină, cu o formulă waterproof care rezistă timp îndelungat. Cele două reunite: un creion fără cusur și care permite corectarea sprâncenelor răsfirate, în cel mai natural mod posibil. Impecabil.

Fard de pleoape cu efect smoky - Pitch black, Mystic brown, Midnight blue, Marsala madness, Gleaming green, Twilight grey și Gold explosion: acestea sunt cele 7 nuanțe de fard de pleoape, special concepute pentru a ne simplifica viața! Aceste stilouri cu două capete ne fac privirea smoky și tandră.

Extrem de ușor de aplicat, formula cremoasă a acestora se topește pe pleoape și le conferă acestora o culoare intensă, încă de la prima aplicare.

Produsele pot fi achizitionate din magazinele Sephora.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod