frumusete

Băutura caldă pe care să o bei seara, ca să te trezești cu piele luminoasă

Rămâi constantă în aplicarea serumurilor și cremelor de îngrijire, dar încearcă și acest tratament intern care îmbunătățește aspectul și textura pielii, contribuind în același timp la sănătatea ta generală.
Investesti mai mult timp in rutina de seara sau in cea de dimineata? Ambele sunt preferatele mele: una ma ajuta sa inchei ziua cu un ten fericit, cealalta da startul unei zile productive in care stiu ca pielea mea e hidratata si protejata.

Dar daca ti-ai putea imbunatati rutina de seara astfel incat atunci cand te trezesti sa observi ca pielea ta arata mai bine ca niciodata? Cremele si serumurile sunt excelente, insa nu le pot face chiar pe toate: unul dintre secretele unui ten impecabil este scaderea inflamatiei generale din corp, lucru pe care doar un „leac” intern il poate face.
Inflamatia este cauzata de stres, poluare, un stil de viata sedentar si consumarea alimentelor procesate, precum hamburgeri, pizza, croissante si tot ce e bun pe lumea asta.

Aceasta nu cauzeaza doar probleme cu tenul, cum ar fi acnee, cearcane, pungi, melasma, ci si afectiuni mai serioase care ne pun in pericol sanatatea generala. De aceea, este foarte important sa o tinem sub control.

Putem lua masuri consumand mai putine alimente procesate, practicand meditatia si facand sport regulat, astfel incat sa reducem nivelul de stres.
Ce mai putem face este sa consumam zilnic alimente cu rol antiinflamator. Unul dintre cele mai puternice este turmericul, spune pentru Mind Body Green Kulreet Chaudhary, medic neurolog si specialist in medicina integrativa. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod