Cele mai scumpe 6 rochii de mireasă purtate la nunțile regale

Nunțile regale sunt întotdeauna elaborate și foarte scumpe, iar rochiile de mireasă sunt de obicei principalul subiect de discuție.

Rochiile regale de mireasă sunt subiectul unor speculații intense înainte de marea zi și imediat ce mireasa își face apariția, întreaga lume vrea să afle cine a creat rochia, ce detalii ascunde și cât a costat. Nu de puține ori rochiile regale le inspiră pe miresele obișnuite să imite același stil și influențează puternic moda în materie de rochii de mireasă în anul respectiv și nu numai. 

Citește și: 
Cele mai controversate rochii de mireasă purtate de vedete


Pentru că sunt create de designeri celebri și includ adesea detalii și materiale prețioase, rochiile de mireasă purtate de prințese, ducese și viitoare regine costă o avere. 

Iată care sunt cele mai scumpe rochii de mireasă purtate de-a lungul anilor la nunțile regale:
1 din 7

6. Sarah Ferguson, Ducesă de York

Pentru nunta din anul 1986 cu Prințul Andrew, fiul cel mic al Reginei Elisabeta a Marii Britanii, Sarah Ferguson a purtat o rochie de mireasă creată de Lindka Cierach. Rochia a costat aproape 35.000 de lire. Trena a avut o lungime de cinci metri și a fost decorată cu A și S, inițialele mirilor, cusute din mărgele de argint.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod