AMWAY™ prezintă loţiunea intens revitalizantă pentru ten ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™ pentru o textură desăvârșită

Cașmir, mătase, satin și catifea – adevăratul lux al acestor țesături constă în capacitatea acestora de a se simți la fel de bine precum arată. Este o chestiune de textură, atât când este vorba de aspect, cât și la atingere. Același lucru se întâmplă și cu pielea noastră.

Femeile își doresc ca pielea lor să fie netedă la atingere, fără nicio imperfecțiune. Totuși, odată cu înaintarea în vârstă, textura pielii devine aspră și lipsită de strălucire, iar porii se dilată.  Dacă până acum, revitalizarea pielii părea imposibilă, AMWAY introduce loţiunea intens revitalizantă pentru ten ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™, pentru o pielea netedă, rafinată și catifelată în confortul casei tale.

Un efect WOW instant

Loţiunea intens revitalizantă pentru ten ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™ conferă un finisaj perfect, încă de la prima aplicare. Pielea devine instant mai netedă și mai catifelată, reducându-se considerabil aspectul porilor dilatați.
Efectul “wow” al loţiunii intens revitalizante pentru ten ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™ este garantat de amestecul unic de ingrediente:
Difuzorii optici - conferă epidermei un aspect mat și neted, pentru un ten extrem de catifelat
Extract din sâmbure de linte – extract anti-oxidant bogat, care acţionează împotriva efectului de dilatare a pereților porilor pentru a reduce aspectul acestora.

Revitalizare pe termen lung

Ingredientul secret al loţiunii intens revitalizante pentru ten ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™ constă în echilibrul dintre ingredientele care acționează instant și cele ale căror efecte miraculoase se văd în timp:

Extractul de ceai de java reduce producerea sebumului în exces, acționând în profunzimea porilor
Extractul de carambola regenerează suprafața exterioară a porilor, ajutând la refacerea elasticității și micșorând porii dilatați în mod vizibil pentru o textură uniformă

Un nou produs în colecția ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™

Loţiunea intens revitalizantă pentru ten ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™ este al patrulea produs din colecția ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™.

Produsele acestei game, fie că sunt folosite individual, fie împreună, asigură tratamente profesionale și eficiente pentru îngrijirea pielii în confortul casei tale. Loţiunea intens revitalizantă pentru ten ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™ a fost creată pentru a acționa în sinergie cu Serul regenerant pentru ten ARTISTRY INTENSIVE pentru rezultate cu adevărat spectaculoase. Cele două produse, loţiunea intens revitalizantă pentru ten ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™ și serul regenerant pentru ten ARTISTRY INTENSIVE folosite împreună, amplifică performanța exfolierii cu aproximativ 21% peste cea normală.

Colecția ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™:

Program de revitalizare în 14 nopți ARTISTRY  INTENSIVE SKINCARE™
Complexul Deep Night Action 7 asigură 7 nivele de restaurare ale tenului în doar 14 nopți
Cele 7 ingrediente cheie ajută la accelerarea procesului natural de revitalizare al pielii
Regenerează epiderma deteriorată, acționează împotriva deteriorării ulterioare și stimulează aspectul pozitiv al epidermei în cadrul regimului de îngrijire zilnică
Pielea devine mai catifelată, mai hidratată și mai tonifiată, cu diminuarea liniilor vizibile și a ridurilor
Conferă aceleași beneficii testate clinic ca și în cazul tratamentelor profesionale fotofaciale* pentru regenerare
Utilizați de maxim 4 ori pe an timp de 2 săptămâni

Ser anti-rid pentru fermitate ARTISTRY INTENSIVE

Creat pentru reducerea liniilor vizibile, acționând asupra liniilor fine și asupra ridurilor
Serul conține retinol, Vitamina C și peptide puternice pentru a conferi pielii un aspect mai ferm, cu diminuarea ridurilor vizibile
Complexul Targeting Complex Technology distribuie cu precizie retinolul acolo unde este necesar, pentru o bună regenerare celulară
Este indicat a se utiliza seara

Ser regenerant pentru ten ARTISTRY INTENSIVE

Redă strălucirea tenului, lasand pielea tonifiată, chiar și după o singură folosire
Exfoliază delicat cu ajutorul extractului de ciuperci pentru a conferi pielii catifelare, strălucire și netezire
Estompează liniile fine și petele de îmbătrânire după numai șase săptămâni de utilizare
Reprezintă o alternativă pentru peelingurile chimice tradiționale, chiar cu posibilitatea executării acestuia la domiciliu*
Recomandat a se folosi de 2 ori pe săptămână pentru o perioadă de 6 săptămâni

*Rezultatele nu sunt echivalente cu procedurile chirurgicale/cosmetice.



De unde pot fi achiziționate

Loţiunea intens revitalizantă pentru ten ARTISTRY Intensive poate fi cumpărată prin intermediul celor 40.000 de Întreprinzători Privați Autorizați Amway din România. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați: https://www.amway.ro/product/117842,artistry-intensive-skincare-advanced-skin-refinisher?code=ro#.VAXYQ9y-pY8


Marca ARTISTRY™ se numără printre primele cinci cele mai vândute mărci de produse premium de îngrijire a tenului* din lume. Înfiinţată în 1958 de o echipă de antreprenori, soţ şi soţie, portofoliul ARTISTRY prezintă produse avansate de îngrijire a tenului dezvoltate cu tehnologii noi şi ingrediente din plante patentate, vizând semnele biologice şi ambientale de îmbătrânire pentru bărbaţi şi femei deopotrivă, alături de colecţii de culori clasice şi sezoniere pentru faţă, ochi şi buze. Formulele superioare reflectă studiile de cercetare globale, dezvoltarea şi asigurarea calităţii realizate de o reţea de peste 900 de oameni de ştiinţă şi coordonate de o comisie de consultanţi ştiinţifici şi academici – care lucrează împreună pentru a împinge limitele frumuseţii. Produsele ARTISTRY™ sunt comercializate prin intermediul a peste 3 milioane de Întreprinzători AMWAY în peste 100 de ţări şi teritorii în întreaga lume.
*Sursa Euromonitor International Limited.

www.euromonitor.com/amway-claims


Amway este liderul mondial în vânzări directe, conform Direct Selling News Global 100. Fondată în 1959 de către antreprenorii Rich DeVos și Jay Van Andel, cu sediul în Ada, Michigan, Statele Unite ale Americii, Amway oferă consumatorilor produse și oportunități de afaceri susținute de o rețea globală de agribusiness, producție, logistică și aprovizionare. Peste 900 de cercetători, ingineri și tehnicieni lucrează în 75 de centre specializate în cercetare și controlul calității la nivel mondial pentru a asigura dezvoltarea produselor Amway și pentru a crea o cultură a excelenței științifice. Mărcile Amway cu cele mai mari vânzări sunt reprezentate de vitaminele, mineralele și suplimentele alimentare NUTRILITE™, produsele de îngrijire a pielii ARTISTRY® și sistemele de tratare a apei, eSpring®. Pentru mai multe informații despre companie, vizitați globalnews.amway.com.

În 2013, compania a înregistrat venituri totale de peste 11,8 miliarde dolari. Amway este prezentă în peste 100 de țări și are 21.000 de angajați. Produsele Amway sunt distribuite la nivel global prin intermediul a peste 3 milioane de Întreprinzători. Pentru noutăţi privind compania, accesați globalnews.amway.com.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod