8 trucuri pentru o piele strălucitoare în mod natural

Toate femeile își doresc o piele strălucitoare în mod natural, dar nu este un lucru chiar atât de ușor de obținut. În ciuda celor mai mari eforturi, unele persoane continuă să aibă probleme cu pielea.
Există mai mulți factori pe care trebuie să îi iei în calcul, în momentul în care vrei să ai o piele strălucitoare, iar printre aceștia se numără și genetica, vârsta, dieta, nivelurile de hormoni, stresul și igiena. De aceea, ne-am gândit să-ți oferim câteva tehnici simple de curățare a pielii și a vieții tale, implicit, însă dacă suferi de o problemă mai gravă, precum erupții cutanate persistente sau iritații dureroase, consultă un medic specialist.

8 sfaturi pentru o piele strălucitoare:


1. Exfoliază-ți pielea.


Până acum, exfolierea ar trebui să fie sinonimul cel mai cunoscut pentru o piele sănătoasă. Aceasta presupune folosirea unei soluții gentile, cu un element abraziv în compoziția sa, pentru îndepărtarea celulelor moarte și îmbunătățirea circulației sanguine.

2. Curăță pielea în mod natural.


Odată ce ai exfoliat pielea, este important să o cureți cu un săpun natural și delicat, care să o hrănească și să o hidrateze. Evită săpunurile care conțin parabeni, parfum, aditivi sau sulfați de sodiu.

3. Profită de beneficiile pe care le aduc sănătății castraveții.


Ai văzut cu siguranță până acum poze cu femei care aveau felii de castraveți pe ochi. Dar au acestea vreun efect? Da, chiar au.
Castraveții aduc beneficii pielii, reușind să elimine pungile de sub ochi și să îmbunătățească circulația.

4. Limitează consumul de junk food.


Alimentele grase sau cele cu o cantitate uriașă de zahăr alterează nivelul hormonilor din organism. Acest lucru poate duce la apariția tenului gras, precum și al petelor. În cantități moderate, grăsimile și zahărul pot face parte dintr-o dietă sănătoasă, dar pentru a-ți asigura o stare generală de sănătate, limitează aportul de junk food. Acest lucru îi va da pielii tale ocazia să strălucească din nou.

5. Încearcă să introduci yoga în viața ta.


Știai că organismul uman poate elimina toxine chiar și prin respirație? Yoga reprezintă modalitatea sănătoasă de a-ți îmbunătăți flexibilitatea, sănătatea fizică și controlul respirației. Și de a avea din nou o piele strălucitoare. 

6. Modifică-ți tratamentele faciale și de hidratare a pielii în funcție de sezoane. 


Pielea ta poate fi supusă provocărilor diferite din fiecare sezon. Verile sunt umede și calde, pe când iernile uscate și reci.
Ambele sezoane trebuie întâmpinate cu tratamente diferite ale pielii, așa că actualizează-ți și tu produsele de îngrijire a pielii la fiecare 6 luni.

7. Prinde-ți părul când dormi.


Indiferent de cât de curat este părul, acesta produce uleiuri și colectează praf. Atunci când stă pe fața ta, în timpul nopții, poate să ducă la apariția petelor pe față. Dacă ai părul lung, prinde-l înainte de a te culca.

8. Nu folosi produse cosmetice expirate. 


Oricât de tentant ar fi să folosești rimelul sau fondul de ten după data sa de expirare, acesta poate cauza daune pielii tale. Bacteriile de pe fețele noastre sunt transferate în recipientele produselor, ducând la formarea unor bacterii dăunătoare pentru pielea noastră.
iulia-mirica
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Florina Marcu pe 29 Ian 2017, 16:28
    Recomandare salon

    Doamnelor va recomand cu caldura tratamentele faciale de la salon Bonton din Bucuresti. Preturile sunt accesibile si serviciile de cea mai buna calitate.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod