7 parfumuri magice de primăvară, care îți pun în valoare energia feminină

Primăvara este un sezon magic, dedicat feminității. Sărbătorește-l cu un parfum care te reprezintă în totalitate.
Inima nu ne este usoara in aceasta perioada. Dar primavara semnifica dintotdeauna un nou inceput, iar speranta este cea care ne ajuta sa inaintam. Uneori, un parfum cu note surprinzatoare iti poate schimba complet starea de spirit pentru intreaga zi. Orice miscare sau adiere va reactiva mirosul irezistibil, facandu-te sa zambesti, sa te simti frumoasa si feminina. Iti propun sa incerci cateva dintre cele mai feminine si misterioase parfumuri de primavara.

1. Trussardi Eau de Parfum


Este unul dintre cele mai feminine parfumuri pe care le-am incercat. Pur si simplu te „imbratiseaza” de fiecare data cand il pulverizezi.
Scoate la lumina cele mai vulnerabile si calde parti ale tale, insa totodata si latura sofisticata, eleganta, pur feminina.  „Prospetimea acordului de mandarina italiana se contopeste cu accentul dulce de neroli. In notele de mijloc se afla o imbratisare intre nota de lavanda si un duet creat din notele de iasomie si dalie alba”, spun creatorii parfumului.

2. Estée Lauder Beautiful Magnolia


Imagineaza-ti un parfum la fel de delicat si imbatator precum o gradina de magnolii. Notele de magnolie, trandafir turcesc, tonuri solare, gardenie, frunze de magnolie, lotus, maté sunt indulcite de baza lemnoasa (lemn de santal, cedru, mosc) pentru a crea un parfum seren, senzual si cald. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod