7 forme pentru unghii pe care să le încerci

O manichiură impecabilă nu constă doar în alegerea culorii ojei sau a modelului aplicat, ci și în alegerea formei potrivite.
Descoperă câteva dintre cele mai cunoscute forme pentru unghii care sunt în tendințe sezonul acesta:

Unghiile pătrate

Ideală pentru persoanele care au de obicei unghii scurte, această formă este comodă și ușor de întreținut. Se poate obține atât pe unghiile naturale, cât și pe cele din gel sau acril. 



Unghiile rotunde

Acest stil urmărește forma naturală a unghiei, ceea ce o transformă în opțiunea perfectă pentru femeile care vor o manichiură clasică, simplă și feminină. Așa cum îi spune și numele, vârful este foarte bine rotunjit în cazul acestei forme.




Unghiile ovale

Spre deosebire de cele rotunde, unghiile ovale au vârful ceva mai ascuțit. Această formă este potrivită pentru unghiile mai lungi.
Se aseamănă foarte bine cu forma unghiilor migdală, dar vârful este mult mai rotunjit decât în cazul acestora. 




Unghiile stiletto

O formă care nu se potrivește oricui, unghiile stiletto sunt de obicei foarte lungi și au vârful ascuțit. Sunt realizate de cele mai multe ori din construcție de gel sau acril, fiind extrem de dificil de obținut pe unghiile naturale. Deși sunt sexy și îndrăznețe, sunt dificil de purtat și întreținut, mai ales dacă nu ești obișnuită să ai unghii lungi.




Unghiile migdală

Numite astfel datorită asemănării cu sâmburii de migdale, acestea sunt lungi, rotunjite, dar cu un vârf ascuțit. Este o formă elegantă, care oferă impresia unor unghii mai subțiri și mai delicate, fiind alegerea ideală pentru femeile care vor să creeze efectul unor degete mai lungi.




Unghiile semiovale

Dacă nu te poți decide între unghiile pătrate și cele ovale, din fericire pentru tine există o cale de mijloc. Este vorba despre unghiile semiovale, care îți oferă efectul de alungire al unghiilor ovale, păstrând colțurile drepte specifice unghiilor pătrate.
Dar în loc să aibă colțuri bine definite ca în cazul unghiile pătrate, acestea sunt ușor rotunjite.




Unghiile balerină

Numite și unghii "coffin" (coșciug), acest trend ar putea părea bizar la prima vedere. Unghiile sunt foarte lungi, ascuțite, dar cu vârful tăiat perfect drept. Se aseamănă din acest motiv cu poantele balerinelor, de unde și-au luat și denumirea. Forma este asemănătoare cu cea a unghiilor stiletto, singura diferență fiind vârful tăiat perfect drept în cazul acestora.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod