6 sfaturi pentru unghii perfecte

Poţi avea în fiecare zi o manichiură perfectă, chiar şi fără să mergi la salon. Important este să-ţi îngrijeşti unghiile corect şi să ai întotdeauna în vedere un singur lucru: sănătatea unghiilor tale este mult mai importantă decât orice tip nou de manichiură.
Poţi avea în fiecare zi o manichiură perfectă, chiar şi fără să mergi la salon.

Important este să-ţi îngrijeşti unghiile corect şi să ai întotdeauna în vedere un singur lucru: sănătatea unghiilor tale este mult mai importantă decât orice tip nou de manichiură.

Iată câteva trucuri şi reguli pentru unghiile tale:

Ajutor din interior

Suplimentele alimentare concepute special pentru piele, păr şi unghii sunt de un real folos, cu condiţia să îţi consulţi medicul înainte de a începe tratamentul.

Tratament naturist

Un remediu naturist pentru hidratare este înmuierea mâinilor în ulei călduţ de măsline timp de zece minute.

Protecţie pentru mâini şi unghii

Nu sta prea mult cu mâinile în apă. Foloseşte mănuşi pentru menaj când speli vasele sau când faci curăţenie. Astfel îţi protejezi mâinile şi unghiile de apă, dar mai ales de produsele de curăţat.

Dizolvant de calitate

Alege un dizolvant de calitate, care să conţină şi substanţe hrănitoare pentru unghii, cum ar fi uleiuri vegetale, glicerină sau vitamina E.

Evită unghiile false!

Acestea pot fi extrem de periculoase pentru unghiile tale naturale, mai ales dacă nu sunt aplicate corespunzător.

Îngrijire constantă

Foloseşte în fiecare seară un produs 3 în 1, pentru îngrijirea mâinilor, a unghiilor şi cuticulelor.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • onlyfashion.ro pe 6 Nov 2012, 20:24
    unghiile false

    unghiile false nu afecteaza unghia naturala asa cum credeti, daca este pusa cum trebuie nu este nici o problema, nu mai ganditi ca produsul in sine afecteaza.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod