6 metode de înfrumuseţare pe care bărbaţii nu le înţeleg şi le detestă

Ai senzaţia că uneori iubitul tău nu apreciază eforturile pe care tu le faci pentru a fi frumoasă? Poate tocmai asta este probleama... Prea mult efort în acest sens ar putea să-l streseze şi este posibil chiar să fie respins de unele metode de înfrumuseţare pe care tu le consideri esenţiale. Iată câteva dintre ele:
Ai senzaţia că uneori iubitul tău nu apreciază eforturile pe care tu le faci pentru a fi frumoasă? Poate tocmai asta este probleama...

Prea mult efort în acest sens ar putea să-l streseze şi este posibil chiar să fie respins de unele metode de înfrumuseţare pe care tu le consideri esenţiale. Iată câteva dintre ele:


Manichiura


Nu încerca să-i arăţi manichiura ta proaspăt realizată şi nuanţa minunată de ojă pe care ai ales-o. Cu siguranţă abia recunoaşte culoarea şi în afară de asta probabil că i se pare identică cu cea de data trecută.
Iar când vine vorba de modele şi desene pe unghii, cu atât mai tare va fi băgat în ceaţă.

Loţiunea de corp


Loţiunea de corp îţi face pielea mai moale şi catifelată, dar nu uita că iubitul tău abia aşteaptă să te sărute pe tot corpul, prin urmare minunata loţiune va ajunge pe buzele lui. Cu cât este mai intens parfumată şi cu zeci de ingrediente cu atât mai greu va fi de "degustat". Alege în schimb un unt de corp natural, cum este cel de cocos, shea sau cacao, care au parfumuri delicate şi sunt comestibile.

Exces de fixativ, ceară sau spumă


Potrivit unui studiu realizat de Pantene, 80% dintre bărbaţii intervievaţi au declarat că părul aspru din cauza unei cantităţi prea mari de fixativ sau spumă nu este deloc sexy. Prin urmare, lasă-ţi părul în varianta lui liberă şi naturală decât să apelezi la coafuri foarte complicate, care necesită multă fixare.

Prea mult parfum


Dacă foloseşti acelaşi parfum de ceva vreme, cu timpul nu îl mai percepi la fel de puternic precum cei din jur. Astfel ajung unele femei să lase în urma lor o urmă interminabilă de parfum, ceea ce bărbaţilor le provoacă ameţeli, dar nu din plăcere.

Obsesia pentru oglindă


Reaplicarea glossului de buze în public sau chiar la o întâlnite îl face pe bărbatul de lângă tine să se simtă ignorat şi chiar să te considere narcisistă. Pe lângă asta, îşi va face griji că dacă te sărută vei face o criză de isterie că tocmai ţi-a şters glossul.


Sclipiciul


În general, bărbaţii nu apreciază sclipiciul aplicat pe tot corpul, pe pleoape sau chiar pe păr şi asta pentru că îl asociază cu o oarecare doză de vulgaritate. În acest caz modul în care îl foloseşti poate face diferenţa dintre un stil sexy şi unul uşuratic. (Foto: iStockphoto)
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dora pe 17 Mai 2012, 09:23
    exces

    autoarea articolului are dreptate. ce e prea mult strica. la fel si bietul Rambos - si eu fac alergie la prea mult parfum si mai ales la unul cu miros prea tare. si sunt femeie ...

    1
    0

  • onutta21 pe 9 Mai 2012, 10:17
    **********

    vad ca acest articol a starnit la un mare scandal :))))))))))))) , hai ca sunteti tari :))))

    10
    1

  • ramona pe 9 Mai 2012, 07:24
    ahaha

    fetelor cat mai mult parfum , ruj , sclipici ca sa ramana pe hainele sau corpul la sot , iubit, etc , asa veti vedea daca se crizeaza inseamna ca are pe alta si viceversa

    6
    8

  • RAMBOS pe 9 Mai 2012, 00:07
    oh god why

    tin minte cand am facut sex si m.am indreptat spre sud...aveai acelasi mirosi si acolo..nu o sa scap niciodata de acest miros ! nu am cuvinte sa descriu un asa miros imputit...un parfum tampit ...imbecil...fara nici un rost pe rafturile din magazine..!!

    3
    9

  • RAMBOS pe 9 Mai 2012, 00:02
    pocus focus

    mirosi mereu la fel...uite si acuma mi.a venit un miros din ecran..e acelasi cu parfumul tau! te rog dispari. lasama. doamne ce am facut sa merit asa cevaa..ma sinucid. la revedere oameni

    3
    9

  • YrY pe 9 Mai 2012, 00:00
    OFF

    iubitul meu exagereaza , nu sunt obsedata. atat ii trebuie..sa se desparta de mine

    5
    6

  • RAMBOS pe 8 Mai 2012, 23:57
    parfum

    iubita mea foloseste un parfum de mai mult timp...i.am spus sa il schimbe dar imi zice ca nu vrea.. i.am cumparat un alt parfum si l.a aruncat in mall in fata tuturor..a devenit obsedata cu parfumul pe care il are..este a 2a oara cand si.l cumpara. o sa ma despart de ea foarte curand..

    6
    8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod