5 trucuri de frumuseţe care te fac supersexy în ochii bărbaţilor

Pentru cei mai mulţi bărbaţi, produsele cosmetice, tratamentele de înfrumuseţare, machiajul şi toate procedurile la care noi, femeile, ne supunem sunt un adevărat mister.
Dar chiar dacă nu înţeleg deloc această industrie a frumuseţii, bărbaţii observă totuşi ceva: rezultatul final! Şi sunt unele detalii pe care le remarcă din prima clipă şi care îi fac să te soarbă din priviri. Iată care sunt:

Pielea fină

Nu este niciun mister faptul că băbaţii îşi îndreaptă privirea asupra oricărei zone a corpului care nu este acoperită cu haine. Iar pielea care pare catifelată şi hidratată este în ochii iubitului tău numai bună de atins şi sărutat. Ca să fii supersexy pentru el, exfoliază-ţi întreg corpul cu o perie specială înainte de fiecare baie, iar după baie, aplică o loţiune de corp uşoară, cu un parfum proaspăt şi delicat.

Prospeţimea

Şi pentru că a venit vorba de parfum, trebuie să ştii că memoria olfactivă este una dintre cele mai persistente tipuri de memorie. Dacă vrei să fii permanent în mintea iubitului tău, ai grijă să fii mereu proaspătă şi parfumată. Indicat ar fi să alegi produse cosmetice pentru îngrijire - gel de duş, loţiune şi spray de corp - din aceeaşi gamă şi cu aceeaşi aromă, pentru ca rezultatul final să nu fie un amestec total.

Buzele moi şi catifelate

Indiferent de anotimp, buzele tale trebuie să fie catifelate, moi şi apetisante. Mai ales în sezonul rece, au nevoie de o hidratare intensă, dar şi exfoliere. Foloseşte o periuţă de dinţi pentru a masa delicat buzele. Astfel îndepărtezi stratul de celule moarte, iar buzele tale vor fi mult mai fine. Aplică apoi un balsam puternic hidratant.

Părul des şi sănătos

Bărbaţii observă în primul rând sănătatea şi strălucireea părului, dar şi cât este de des. Prin urmare, nu coafura îl va impresiona pe iubitul tău. Un păr des şi frumos este un indiciu important pentru starea ta de sănătate, indiciu pe care bărbaţii au învăţat să-l evalueze instinctiv, fără să fie conştienţi de asta, de pe vremea când locuiam în peşteri. De aceea, ai grijă să foloseşti măşti şi uleiuri nutritive pentru scalp, care să stimuleze creşterea părului şi să-i păstreze sănătatea.

Dinţii albi

Zâmbetul este un alt element cheie care te face să pari foarte sexy în ochii bărbaţilor. Iar un zâmbet alb şi sănătos este cu siguranţă cheia succesului. Pentru ca frumuseţea danturii tale să se păstreze intactă de-a lungul anilor, nu uita că vizita la stomatolog este obligatorie de cel puţin două ori pe an. De asemenea, pe lângă periajul de două ori pe zi, folosirea aţei dentare este un alt truc care îţi va menţine dinţii sănătoşi şi cariile la distanţă. Pentru albirea naturală a dinţilor, amestecă o lingură cu bicarbonat de sodiu cu câteva picături de suc de lămâie şi spală-te pe dinţi cu acest amestec. Repetă acest tratament de maximum două ori pe săptămână.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod