5 ingrediente naturale pentru frumuseţea ta

Uleiul de argan, extractul de brusture, gelul de aloe vera şi uleiul de jojoba sunt cinci ingrediente naturale perfecte pentru îngrijirea şi protejarea pielii. Află care sunt ingredientele active şi ce beneficii au acestea:
Uleiul de argan, extractul de brusture, gelul de aloe vera şi uleiul de jojoba sunt cinci ingrediente naturale perfecte pentru îngrijirea şi protejarea pielii. Află care sunt ingredientele active şi ce beneficii au acestea:

Uleiul de argan
Uleiul de argan este bogat în acizi graşi polinesaturaţi, care au un efect pozitiv asupra barierei naturale de protecţie a pielii. Conţine de 3 ori mai multă vitamina E decât uleiul de măsline şi acţionează ca un antioxidant natural împotriva radicalilor liberi.
Încă de la primele aplicări, uleiul de argan are un efect remarcabil de creştere a fermităţii pielii. Uleiul de argan este atât de preţios încât la nivel mondial este cunoscut ca fiind aurul lichid al Marocului, iar copacul din care provine creşte acum într-o rezervaţie naturală intrată deja în patrimoniul internaţional.

Extractul de brusture
Arctiina, un ingredient activ aflat în petalele florii de brusture, stimulează în mod eficient producţia de colagen la nivelul pielii, redând putere fibroblastelor.
Acestea sunt celule aflate la nivelul ţesutul conjunctiv, responsabile cu sintetizarea colagenului, o abilitate pe care şi-o pierd odata cu înaintarea în vârstă. Colagenul ajută la tonifierea pielii şi la fermitatea conturului feţei.

Gelul de Aloe Vera
Gelul de aloe vera este bogat în vitamine, săruri minerale, aminoacizi şi enzime. Aplicat pe piele, el are efect imediat de hidratare şi ajută în procesul de regenerare a celulelor. Gelul are acelaşi pH cu pielea, ceea ce face ca planta să aibă proprietăţi remarcabile de cicatrizare şi vindecare.


Extract de muşeţel
Muşeţelul este deja recunoscut pentru proprietăţile sale anti-inflamatoare, care ajută la redobândirea echilibrului natural al pielii. Sub acţiunea muşeţelului, pielea redevine moale şi catifelată. Prin conţinutul de flavonozi şi uleiuri esenţiale, muşeţelul calmează pielea sensibilă, iar puterea sa antioxidantă acţionează ca un scut împotriva radicalilor liberi.

Uleiul de Jojoba
Uleiul de jojoba este o ceară lichidă, extrasă din seminţele unei plante care iubeşte căldura deşertului american şi căreia mexicanii i-au spus jojoba.
Uleiul de jojoba e renumit pentru efectele de protejare şi catifelare a pielii. Este un hidratant ideal, bogat în minerale şi nutrienţi revitalizanţi. Sub acţiunea sa, pielea este protejată şi devine plăcută şi catifelată la atingere.  
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lauraioana75 pe 28 Feb 2011, 11:00
    extractul de brusture

    eu cel putin am fost surprinsa cind o prietena mi-a recomandat un sampon bio de brusture pentru matreata, prima data am zis chiar ca e un fel de gluma. de fapt chiar sint asemenea produse, eu cel putin l-am cumparat de pe http://shop.bio-produse.ro si sint tare multumita de el. restul inca nu am incercat, dar sint curioasa de gelul de aloe vera sa vad daca functioneaza pentru cosuri (ca si alea sint o problema).

    0
    1

  • emilia pop pe 10 Feb 2011, 14:07
    toate ingredientele naturale

    pe toate le-am gasit la organik.ro. Sunt bune de tot si foarte sanatoase. Le recomand

    0
    2

  • Alexandra pe 28 Ian 2011, 20:41
    uleiul de argan

    Buna.Si eu am folosit uleiu de argan si il folosesc in continuare.Sunt foarte multumita de el si il recomand la toate femeile care vor sa aibe pielea frumoasa si sanatoasa!

    0
    0

  • NADIA pe 28 Ian 2011, 13:14
    uleiul de argan

    ma scuza-ti asta e adresa mea de mail:bazar.las1001noches@yahoo.com

    0
    1

  • NADIA pe 28 Ian 2011, 13:11
    uleiul de argan

    Buna la toate prietenele sitului eva.ro,am un magazin in Valencia,Spania si am produse din ulei de argan.Il recomand la toata lumea,este foarte bun.Toate produsele mele sunt naturale si pot trimite in orice loc din lume.Cine e interesata poate sa-mi trimita un mail.Va pup.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod