3 moduri ingenioase în care poți folosi deodorantul

3 moduri ingenioase în care poți folosi deodorantul

Ți-e greu să-ți imaginezi o zi fără deodorantul tău, nu-i așa? Ce ne-am face fără acest produs atât de util, mai ales în zilele caniculare de vară? Poate că nu știai, dar acest produs extrem de util poate fi folosit în mai multe moduri.
Este valabil în special pentru antiperspirantul și deodorantul stick, pe care îl poți utiliza pentru a rezolva unele probleme de frumusețe cu care te confrunți destul de des. Iată trei moduri ingenioase în care poți folosi deodorantul:

Pentru a reduce efectul de ten lucios



Folosește degetele pentru a aplica foarte puțin deodorant pe pomeți, nas, frunte sau oricare altă zonă care devine uleioasă și transpiră în timpul zilelor călduroase. Aceeași formulă care îți menține axilele uscate va ajuta și la estomparea tenului cu aspect lucios cu care te poți confrunta vara.
Alege un deodorant 100% natural pentru aplicarea pe ten. Aceste produse conțin de obicei săruri minerale care nu au efect nociv asupra tenului. Mai mult, contribuie la combaterea acneei.

Citește și: Pregătirea pielii pentru epilare. Cele mai bune 5 trucuri

Pentru a preveni frecarea coapselor



Dată viitoare când poți o fustă creion sau o rochie strânsă pe corp, aplică antiperspirant stick pe parte interioară a coapselor. Pentru că astfel de piese vestimentare strâmte te obligă să faci pași mici și să ții picioarele foarte apropiate, riști să te confrunți cu iritații cauzate de frecarea pielii.
Aceste iritații sunt foarte neplăcute pentru că provoacă usturime și durere la fiecare pas. Antiperspirantul stick nu lasă pielea să transpire și în același timp previne frecarea pielii.

Pentru a preveni apariția bătăturilor



Aplică puțin deodorant stick pe zona de deasupra călcâielor sau oriunde simți că este necesar pentru a preveni apariția bășicilor și bătăturilor. Acționează precum un bandaj invizibil, care blochează frecarea și previne apariția acelor leziuni dureroase.
Este un truc pe care poți să-l folosești preventiv atunci când porți pantofi noi. De asemenea, poți aplica puțin deodorant și pe tălpi dacă te confrunți cu transpirația excesivă a picioarelor în zilele caniculare.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod