3 greșeli frecvente în hidratarea tenului pe care le fac majoritatea femeilor

Hidratarea feței este un element esențial în orice rutină de îngrijire, însă multe femei comit greșeli la acest capitol.
Iti aplici crema hidratanta in fiecare dimineata si in fiecare seara, insa te confrunti in continuare cu probleme ale tenului? Este posibil sa faci una sau mai multe greseli cand vine vorba de aplicarea lotiunii pe piele.

Probabil ca te intrebi „cat de greu poate fi sa aplici o crema hidratanta?”. Raspunsul este simplu: nu este foarte greu, insa trebuie sa tii cont de cateva principii de baza. Astfel, te vei asigura ca folosesti produsele potrivite, intr-un mod corect, iar tenul tau este ingrijit corespunzator.

Top 3 greseli frecvente in hidratarea tenului pe care majoritatea femeilor le fac

1.
Folosirea unui produs nepotrivit tipului de ten


Aceasta este, probabil, cea mai grava greseala pe care o poti face. Fiecare ten are particularitatile sale si are nevoie de un anumit tip de produs. Chiar daca prietena ta lauda acea crema nou aparuta, este posibil ca formula respectiva sa nu iti faca bine, ci din contra.

Un ten gras va avea nevoie intotdeauna de o crema cu textura fluida, eventual de un gel hidratant, care sa nu incarce porii, ci doar sa hidrateze bland si eficient. Pe de alta parte, un ten foarte uscat, care se descuameaza, necesita o crema onctuoasa, bogata, care sa repare si sa hidrateze in profunzime, lasand pielea catifelata si fina. Citește continuarea pe andreearaicu.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod