13 vedete transformate radical de forma sprâncenelor

Trendurile în ceea ce privește forma sprâncenelor s-au schimbat extrem de mult de-a lungul anilor, de la cele subțiri și desenate cu creionul care erau populare în anii '90 și începutul anilor 2000, până la sprâncenele excesiv de stufoase care au fost în tendințe după anul 2010.
Mai mult, unele fashioniste și vedete au fost decise chiar să-și radă sprâncenele la un moment dat pentru un look nonconformist.

Dacă despre ochi se spune că sunt oglinda sufletului, atunci sprâncenele sunt în mod clar rama care pune în evidență frumusețea chipului. Vedetele care și-au schimbat mult forma sprâncenelor de-a lungul anilor ne demonstrează cât de importate sunt acestea și ce influență majoră au asupra aspectului general al feței.
Evoluția estetică a starurilor de-a lungul anilor și forma diferită a sprâncenelor acestora ne arată cât este de important să acest detaliu. De fapt, imaginile alăturate cu starurile care au avut sprâncenele de diferite forme și grosimi de-a lungul anilor demonstrează că naturalețea este întotdeauna alegerea perfectă.
Sprâncenele care se adaptează cât mai bine formelor naturale, care respectă structura feței și au o culoare cât mai apropiată de cea naturală arată de fiecare dată perfect. 

Descoperă în galerie cum au evoluat în timp sprâncenele unor staruri și cât de mult le schimbă acest mic detaliu.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod