Fiica lui Bill Gates s-a căsătorit. Jennifer Gates este îndrăgostită până peste cap de soțul său egiptean

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
17 Octombrie 2021
Fiica cea mare a lui Bill Gates s-a căsătorit sâmbătă cu logodnicul său, egipteanul Nayel Nassar, în vârstă de 30 de ani.
Cei doi și-au rostit jurămintele de credință într-o ceremonie de nuntă musulmană, care s-a desfășurat la proprietatea din North Salem, New York, a familiei Gates, potrivit Daily Mail.

Ceremonia privată s-a desfășurat înaintea nunții care a avut loc sâmbătă, și la care au participat peste 300 de invitați. Formația Coldplay și cântărețul Harry Hudson au fost angajați să cânte la nuntă.

Citește și: Relația specială dintre Seal și fiica lui Heidi Klum. Leni și-a însoțit tatăl adoptiv pe covorul roșu, la o premieră de film


Jennifer, care practică echitația și este în prezent studentă la medicină în New York, a purtat o rochie de mireasă din dantelă, cu mâneci lungi, creată de designerul Vera Wang. Ea i-a rugat pe Bill și Melinda - care au anunțat la începutul acestui an că divorțează după 27 de ani de căsnicie - să o conducă împreună la altar.
Luna trecută, Jennifer a distribuit pe Instagram imagini de la petrecerea de dinainte de nuntă organizată de mama sa.
„Îți mulțumesc pentru această celebrare specială, @melindafrenchgates. Sunt profund recunoscătoare pentru toate femeile uimitoare din viața mea, care mă sfătuiesc, mă susțin și mă încurajează”, a scris moștenitoarea imperiului Microsoft pe Instagram.

Nayel Nassar, în vârstă de 30 de ani, este un om de afaceri egiptean, campion de echitație la sărituri peste obstacole și absolvent al Universității Standford. El s-a născut la Chicago, dar și-a petrecut copilăria în Kuweit, unde părinții săi dețin o firmă de design și arhitectură. În anul 2009 s-a mutat împreună cu familia în California.
Nassar are o avere estimată la 100 de milioane de dolari.

Jennifer și Nayel formează un cuplu din anul 2017. Ea a anunțat logodna în anul 2020, când a postat pe Instagram o fotografie realizată în timp ce Nassar o cerea în căsătorie, într-o vacanță la ski.

„Nayel Nassar, ești fenomenal. M-ai lăsat fără cuvinte în acest weekend, m-ai surprins într-un loc cu cea mai importantă semnificație pentru noi. Abia aștept să ne petrecem restul vieții învățând, crescând, râzând și iubindu-ne împreună. Da de un milion de ori!”, a scris Jennifer pe Instagram.
„A spus Da!! Simt că sunt cel mai norocos și fericit bărbat din lume! Jenn, ești tot ce mi-am putut imagina vreodată și chiar mai mult.
Aștept cu nerăbdare să creștem împreună și să trecem prin această călătorie numită viață, iar eu nu îmi pot imagina propria viață fără tine alături. Te iubesc mai mult decât îți poți imagina și îți mulțumesc că faci ca fiecare zi să fie ca un vis!”, a scris Nassar pe pagina sa de Instagram.

Jennifer este cel mai mare dintre cei trei copii ai cuplului Bill și Melinda Gates. Ea mai are o soră pe nume Phoebe Adele Gates, de 19 ani, și un frate pe nume Rory John Gates, de 23 de ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod