Nou! Liftingul sprâncenelor cu fire biostimulatoare elastice!

Dragele mele, Odată cu trecerea anilor, sprâncenele noastre sunt din ce în ce mai coborâte și mai puțin definite. Prin urmare, căpătăm un aspect obosit, bătrânicios.  Chirurgia

Dragele mele,

Odată cu trecerea anilor, sprâncenele noastre sunt din ce în ce mai coborâte și mai puțin definite. Prin urmare, căpătăm un aspect obosit, bătrânicios.  Chirurgia estetică oferă însă soluții de ultimă generație care ne ajută să ne recăpătăm luminozitatea ochilor.  Ridicarea sprâncenelor poate fi temporară sau definitivă.

Liftingul temporar

Dacă alegeți liftingul temporar, aflați că acesta se poate face cu ajutorul toxinei botulinice. Sprâncenele noastre sunt amplasate ăntre mușchiul frontal și cel orbicular, astfel că putem interveni pentru a reechilibra poziția și forma lor prin injectarea acestei substanțe.

Efectul tratamentului este vizibil timp de 4-6 luni.

Liftingul permanent

Liftingul permanent poate fi acum efectuat mult mai simplu și într-un mod mult mai tolerat de paciente: prin amplasarea unor fire biostimulatoare elastice care fixează sprânceana la punctul dorit.  Firele sunt introduse sub piele și nu lasă cicatrici. Intervenția se realizează sub anestezie locală și nu necesită internare. Durează doar 30 de minute și poate fi efectuată la sfârșit de săptămână pentru ca luni să puteți reveni la serviciu fără nicio problemă.

Aceasta intervenție poate fi însoțită de liftingul frontal care ridică fruntea și colțul ochiului, tot cu ajutorul acestor fire.

Punctul de acorare se află în zona tâmplelor, deasupra urechii, fiind imposibil de observat cu ochiul liber, chiar imediat postoperator. Acest tip de intervenție este foarte cerut de pacientele mele.

Mai multe detalii despre acest tip de intervenție, aici: http://www.youtube.com/watch?v=b_uJy7xrJdI

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să mă contactați.

Cu bine!
Dr. Adriana Frăţilescu
www.perfectlines.ro

adriana-frilescu
adriana-frilescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod