Toxina botulinică, una din noile minuni ale lumii

Dragele mele, Odata cu împlinirea vârstei de 30 de ani, apariţia ridurilor începe să devină un disconfort din ce în ce mai mare pentru fiecare dintre noi.  Vrem, nu vrem, trecerea timpului

Dragele mele,

Odata cu împlinirea vârstei de 30 de ani, apariţia ridurilor începe să devină un disconfort din ce în ce mai mare pentru fiecare dintre noi.  Vrem, nu vrem, trecerea timpului îşi lasă semnele pe tenul nostru. Din fericire, medicina oferă de la an la an soluţii pentru orice problemă în materie de estetică. Toxina botulinică, Botox-ul, aşa cum este ea cunoscută de mai toată lumea, nu este o invenţie de ultimă oră, însă aplicarea ei reprezintă, încă, cea mai eficientă metodă de stergere a ridurilor.

Personal, aş încadra-o într-una din minunile lumii.

Ce poate fi mai minunat decât să arăţi mereu luminoasă, zâmbitoare şi perfect odihnită indiferent de momentele delicate de peste zi? Aplicarea toxinei botulinice esre recomandată a se face cât mai aproape de apariţia ridurilor. Nu aşteptaţi până când ridul sapă adânc în pielea dumneavoastră pentru că atunci veţi avea nevoie de mai multe şedinţe pentru a obţine rezultatul dorit. Personal, aplic tratamente personalizate,cantităţi minim necesare de texină botulinică pentru a nu modifica mimica pacientei mele.

Militez permanent pentru rezultate naturale şi nu agreez aspectul de mască. Este de neacceptat pentru imaginea femeii moderne.

La ce este bună toxina botulinică?

Toxina botulinică este o substanţă activă care relaxează temporar musculatura responsabilă pentru apariţia ridurilor la nivelul frunţii (riduri orizontale sau verticale de încruntare), colţul ochilor (aşa zisa labă de gâscă), gâtului (corzile verticale), decolteului etc. Mai nou, putem folosi toxina botulinică pentru ridicarea vârfului nasului, modelarea şi ridicarea sprâncenelor, ridicarea colţurilor gurii, atenuarea şanţului nazogenian (între baza nasului şi colţul gurii).

Cum decurge intervenţia?

Tratamentul se poate realiza sub anestezie locala cu cremă de anestezie.

Substanţa se injectează cu ajutorul unor ace foarte fine la nivelul ridurilor.  Veţi simţi doar mici înţepături ca de ţânţar şi o senzaţie de usturime. Urmele pot fi vizibile timp de 30 de minute iar efectul se instalează în cursul următoarelor zile şi durează 4-6 luni. Tratamentul se poate relua după aceea, însă la nu mai puţin de trei luni distanţă.

Mai multe detalii aici: http://www.youtube.com/watch?v=BmYwm5062Ho

Cu bine!
Dr. Adriana Frăţilescu
www.perfectlines.ro

adriana-frilescu
adriana-frilescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod