Microdermoabrazia - Cum să avem un ten ca de bebeluş de Sărbători

Dragele mele, în această săptămână vă scriu despre una din noile minuni ale esteticii, menită să ne înfrumuseţeze radical tenul. Este vorba de Microdermoabrazia, un procedeu non-invaziv

Dragele mele, în această săptămână vă scriu despre una din noile minuni ale esteticii, menită să ne înfrumuseţeze radical tenul. Este vorba de Microdermoabrazia, un procedeu non-invaziv care ne ajută să obţinem un ten fin, ca de bebeluş, luminos, curat şi întinerit.

În ce constă această intervenţie?

În cabinetul Perfect Lines, cu ajutorul unui aparat special, vi se va aplica pe piele un jet de particule foarte fine care exfoliază celulele moarte, iar cu ajutorul vacumului, porii sunt curăţaţi în profunzime iar punctele negre sunt eliminate.

Microdermoabrazia este un tratament complet nedureros, nu necesită anestezie şi nici perioadă de recuperare.

Intervenţia se poate repeta la un interval de două-trei săptămâni. Rezultatele sunt vizibile instant, astfel că de Sărbători veţi putea avea un ten mai luminos ca niciodată. Microdermoabrazia poate fi folosită nu doar la nivelul tenului, ci şi a pielii gâtului, a decolteului şi la nivelul întregului corp.

Ne revedem săptămâna viitoare cu o nouă minune a esteticii non-chirurgicale!

Cu bine!

Dr. Adriana Frăţilescu
www.perfectlines.ro

adriana-frilescu
adriana-frilescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod