Te-ai gândit vreodată să apelezi la un peeling chimic? Acum este perioada indicată!

Dragele mele, Vă urez să aveți un an plin de realizări, bucurii și să nu uitați să acordați o mare atenție frumuseții interioare și exterioare. Pentru orice problemă legată de

Dragele mele,

Vă urez să aveți un an plin de realizări, bucurii și să nu uitați să acordați o mare atenție frumuseții interioare și exterioare. Pentru orice problemă legată de aspectul fizic, vă stau la dispoziție. Trebuie doar să îmi scrieți la rubrica de comentarii din fiecare articol pe care îl voi scrie săptămânal de acum înainte.

Pentru primul editorial din 2012 m-am gândit să dezbat problema cu care multe femei se confruntă iarna, și, în mod special, după sărbători. Ne-am răsfățat cu toții cu preparate care mai de care mai gustoase, abătându-ne de multe ori de la dieta de peste an. Excesele alimentare, fumul de țigară, aerul rece sunt factori care ne irită tenul în această perioadă iar pentru a recăpăta sănătatea și luminozitatea de odinioară, putem apela cu încredere la peelingul chimic.

Ce înseamnă peeling chimic?

Peelingul chimic presupune aplicarea unor substanțe chimice la nivelul tegumentului, care produc exfolierea superficială sau profundă a straturilor de piele, ea devenind astfel mai fină, fermă, luminoasă și întinerită.

Ce tip de peeling putem alege?

Avem posibilitatea de a face un peeling superficial, care acționează asupra epidermei și a părții superioare a dermului. Este indicat pentru tenurile acneice, foarte grase, pentru tratarea ridurilor fine și a petelor pigmentare. În urma tratamentului, pielea poate rămâne pentru foarte scurt timp iritată, recuperarea durând maximum o săptămână. Procedura poate fi repetată după 10-15 zile. Apoi, avem posibilitatea de a face un peeling mediu, care acționează asupra stratului mijlociu al dermului. Se folosește acid tricloracetic pentru combaterea fotoîmbătrânirii accentuate, a porilor dilatați, a hiperpigmentației și a acneei. Pentru că este mai agresiv, este uneori necesar ca pacientul să își întrerupă activitatea câteva zile.

În ultimul rând, există peelingul profund, care are efect de lifting chirurgical. Se efectuează cu fenol și se derulează sub anestezie și sub supravegherea unui specialist. Peelingul, sub diverse forme, este practicat încă din antichitate. Bineînțeles, acum, odată cu avansul tehnologiei și al medicinei, efectele sunt din ce în ce mai satisfăcătoare. În funcție de nemulțumirile sau de problema pe care o aveți, vom putea decide ce tip de intervenție este indicată pentru dvs. Vă aștept la Perfect Lines.

Cu bine!
Dr. Adriana Frățilescu

Perfect Lines - www.perfectlines.ro

adriana-frilescu
adriana-frilescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod