Cum să redefinim ovalul feței și să luptăm cu îmbătrânirea?

Dragele mele! Îmbătrânirea este, din păcate, un proces ireversibil, dar nu imposibil de întârziat. Îmbătrânim pentru că ne scade densitatea de colagen din piele, apar ridurile, petele și

Dragele mele!

Îmbătrânirea este, din păcate, un proces ireversibil, dar nu imposibil de întârziat. Îmbătrânim pentru că ne scade densitatea de colagen din piele, apar ridurile, petele și pielea își pierde elasticitatea. Ne trezim astfel că trăsăturile feței își pierd din contur, nu mai avem pomeții atât de proeminenți.  Una din soluțiile de ultimă generație care ne ajută să întârziem aceste efecte este fotorejuvenarea.

Ea ne ajută să ne definim ovalul feței, să ne reducem ridurile din profunzime și să ne tonifiem pielea.

Și asta fără intervenții chirurgicale.Este o procedură ce presupune aplicarea unor impulsuri luminoase la nivelul feței, complet nedureroasă și fără riscuri. Impulsul luminos degajă căldură în țesuturile noastre, aceasta ducând la formarea unor noi straturi de colagen și elastină.

Personal, mizez foarte mult pe această procedură și, pentru că abia am introdus-o la Perfect Lines, am lansat și un pachet de patru ședințe cu un discount de 50%.

Pentru cititoarele eva.ro am pregatit un concurs in perioada 7 - 21 mai! Participand, puteti castiga un pachet cu 4 sedinte de Fotorejuvenare.

Mult succes!

Cu bine,
Dr. Adriana Frățilescu
Perfect Lines
www.perfectlines.ro
office@perfectlines.ro / 0764.512.254

adriana-frilescu
adriana-frilescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod