Epilarea definitivă, soluţia ideală pentru sezonul estival!

Dragele mele, Aproape că a venit vara iar vestimentaţia lejeră este aproape obligatorie pentru oricare dintre noi. Ce ne facem însă cu problema epilatului? Nu este deloc comod să faci vizite

Dragele mele,

Aproape că a venit vara iar vestimentaţia lejeră este aproape obligatorie pentru oricare dintre noi. Ce ne facem însă cu problema epilatului? Nu este deloc comod să faci vizite dese la saloane de înfrumuseţare sau să te epilezi acasă o dată la câteva zile.

Dezavantajele metodelor clasice de epilat

Metodele clasice de epilat au o serie de dezavantaje care îşi pun amprenta pe sănătatea şi aspectul estetic al pielii noastre. Epilatul cu ceară, de exemplu, distruge firele de colagen şi elastină si, prin urmare, îmbătrâneşte pielea. Nu mai punem la socoteală faptul că, după ce ne epilăm cu ceară, pielea se poate arde rapid dacă nu folosim factor de protecţie.

Sunt dese cazurile în care pacientele s-au ales cu hiperpigmentarea pielii după ce şi-au epilat mustaţa sau, mai grav, au ajuns în sălile de operaţie ginecologică, după lungi şi dese tratamente de epilat inghinal cu ceară. Din fericire, cele mai noi tehnici de epilat elimină aceste pericole. Cel mai modern aparat de epilat cu IPL/laser a ajuns şi la Perfect Lines.

Epilare si regenerare

Aparatul IPL de ultimă generaţie de la Perfect Lines este printre puţinele care au două capete funcţionale – unul de IPL (lumina intens pulsată) şi altul de laser. Avantajul acestui aparat este că tratamentul poate fi efectuat şi vara şi că acţionează şi asupra firelor albe şi roscate. Noul aparat ajută şi la fotoregenerarea pielii şi scade foarte mult viteza de creştere a firului de păr.

Eu am fost dintotdeauna pro acestui tip de epilat, având în vedere că trebuie urmat doar de două ori pe an. Recomand epilarea totală, pe întregul corp. Există pachete avantajoase care te scapă de mustaţă, de părul de la axile, de pe braţe, picioare sau din zona inghinală.

Cu bine,
Dr. Adriana Frățilescu
Perfect Lines
www.perfectlines.ro
office@perfectlines.ro / 0764.512.254

adriana-frilescu
adriana-frilescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod