Cum scăpăm de petele de pe faţă?

Vine vara şi multe dintre noi ne confruntăm cu aceeaşi problemă: petele maronii de pe faţă, de multe ori accentuate de expunerea la soare. Hiperpigmentarea înseamnă petele maronii dispuse în

Vine vara şi multe dintre noi ne confruntăm cu aceeaşi problemă: petele maronii de pe faţă, de multe ori accentuate de expunerea la soare. Hiperpigmentarea înseamnă petele maronii dispuse în mod special în zonele expuse soarelui ce dau un aspect neplăcut de gri murdar şi nu dispar indiferent de cât de mult igienizăm zona.

Aceste pete pot apărea din senin, în urma sarcinii sau a tratamentului cu anticoncepţionale. Din fericire, există un tratament eficace pentru aceasta problemă, unul pe care îl practic şi eu la Perfect Lines.

Mai exact, Fotodepigmentarea! Această terapie presupune aplicarea la nivelul zonei afectate a unor impulsuri intense luminate cu rolul de a distruge pigmentul acumulat la nivel local.

Tratamentul nu este deloc dureros, iar rezultatele sunt vizibile după primele şedinţe. Tratamentul complet necesită 10 şedinţe. Avantajele sunt multiple: este nedureros, nu necesită perioadă de recuperare, nu distruge pielea din zona tratată, nu lasă semne. În acest moment, abonamentul la acest tratament are la Perfect Lines discount de 50%.

Cu bine,
Dr.

Adriana Frățilescu
Perfect Lines
www.perfectlines.ro
office@perfectlines.ro / 0764.512.254

adriana-frilescu
adriana-frilescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod