Transformă părul prins la spate într-o coafură originală. 30 de idei

Nu-i așa că de cele multe ori când nu ai timp sau energie să te coafezi, îți prinzi părul într-o coadă la spate? Este varianta simplă și comodă la care apelează cele mai multe femei.
Coada la spate sau "coada de cal", așa cum mai este numită, este soluția de urgență pentru momentele când nu vrei ca părul să te încurce, dar nici n-ai alte idei pentru a-l coafa.

Din fericire, chiar și această coafură de bază poate arăta excelent dacă cunoști câteva trucuri. Este suficient să apelezi la unele elemente surpriză, care să-i ofere unei cozi simple, fie că este înaltă sau joasă, un farmec aparte. Iată câteva idei:

Coada înfășurată

O panglică simplă sau o fâșie de catifea te pot ajuta să transformi coada la spate într-o coafură modernă și originală. Înfășoară-ți coada cu panglica sau bucata de material până la jumătate, apoi leag-o bine.
Vei avea un look interesant și nonconformist.




Coada secționată

Dacă părul tău este lung, acest truc este varianta perfectă pentru a-i oferi un plus de farmec unei cozi prinse la spate. Tot ce îți trebuie sunt niște elastice subțiri, transparente. Leagă-ți părul în coadă, apoi prinde coada din loc în loc, pe toată lungimea, cu elasticele transparente. Vei obține o coadă cu efect secționat.



Cărare perfect dreaptă

Părul prins în coadă poate fi o coafură deosebit de elegantă. O metodă de a transforma acest stil într-unul pentru evenimente speciale este aceea de a-ți întinde perfect părul cu placa și de a-ți face o cărare pe mijloc.
Prinde apoi părul la spate, într-o coadă joasă, având grijă să fie perfect neted. Poți folosi o periuță de dinți pe care ai pulverizat fixativ pentru a netezi firele rebele. Vei arăta impecabil, fără prea mult efort.



Coadă înaltă, pe o parte

O altă modalitate de a transforma părul prins în coadă într-o coafură elegantă. De această dată este vorba despre o coadă foarte înaltă, așezată pe o parte. Cântăreața Beyonce poartă des această coafură simplă, dar elegantă. După ce ai prins părul într-o coadă strânsă, folosește ondulatorul pentru a realiza bucle perfect definite numai la vârfuri.



Coadă voluminoasă

Pentru părul lung, o coadă prinsă la spate poate fi o alegere cât se poate de banală. Dar nu și dacă știi cum să jonglezi cu contrastul dintre volum și păr perfect netezit.
Este foarte simplu să obții această coafură: netezește-ți perfect părul și prinde-l la spate, într-o coadă joasă. Apoi texturează coada folosind fixativ sau spumă și tapează-l pentru a obține un efect de păr voluminos și răvășit. Pulverizează fixativ pentru ca părul să-și păstreze volumul.



Coada ondulată

O coafură ce îți oferă o alură relaxată și copilăroasă. Prinde părul într-o coadă foarte înaltă, apoi ondulează lejer fiecare șuviță. Efectul trebuie să fie unul de bucle cu aspect neglijent, răvășit și sexy, pentru a obține cât mai mult volum.
Este o coafură care ți se potrivește numai dacă părul tău este lung și atunci când este prins vârfurile îți ajung aproape de umeri.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod