Talent și multă muncă: O adolescentă creează coafuri împletite ce par croșetate. 20 de imagini

Milena Diekmann este o adolescentă în vârstă de 17 ani din Germania care se poate lăuda cu un talent pe care multe tinere și-ar dori să-l aibă: este expertă în împletirea părului.
Adolescenta a dus pasiunea pentru părul împletit la nivel de artă, reușind să învețe singură modele de împletirea părului extrem de complicate. Coafurile pe care le obține amintesc de împletiturile macrame, cele de coșuri sau cele tricotate.

Totul a început cu împletituri simple, evoluând treptat spre statutul de pasiune în toată regula.

Milena a declarat pentru Bright Side că i-a plăcut întotdeauna să aibă părul lung și a început cu împletituri simple. La un moment dat a realizat că nu mai are nicio idee nouă pentru împletirea părului, astfel că a început să încerce modele complicate și deosebite.

Citește și: 10 coafuri și tunsori retro care sunt din nou în tendințe


Stilul adoptat de Milena se numește împletire în cascadă sau împletitură de tip coș. Așa cum îi spune denumirea, rezultatele obținute de adolescenta din Germania arată exact precum coșurile împletite din bambus sau ratan, fiind realizate cu multă atenție și îndemânare.

Tânăra folosește peruci pentru a exersa modelele complicate, iar când împletitura este gata, le probează și se fotografiază pentru a le arăta fanilor de pe Instagram creațiile sale.
Se poate spune că Milena este deja un influencer în materie de împletituri pe Instagram, având peste 30.000 de urmăritori.

În spatele succesului ei se află însă foarte multă muncă, dar și talent. Milena a început să facă împletituri elaborate în 2019 și după numai un an a ajuns să creeze modele uimitoare. Ea exersează zilnic și muncește ore în șir sau chiar o zi întreagă la o singură împletitură.

Descoperă în galerie unele dintre cele mai frumoase modele de împletituri de păr pe care le-a realizat de-a lungul timpului.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod