Provocarea unei bunicuțe a devenit virală: Toate prietenele ei și-au vopsit părul în culorile curcubeului

Avem tendința de a asocia persoanele în vârstă cu părul cărunt și atitudinea conservatoare. Dar tot mai mulți oameni care au ajuns la vârsta a treia demonstrează că un strop de culoare face întotdeauna bine.
Astfel că pe rețelele de socializare a apărut trendul bunicilor care își vopsesc părul în nuanțe surprinzătoare de albastru, verde, roz, mov sau verde, culori pe care suntem obișnuiți să le vedem mai ales în cazul tinerilor rebeli.

Totul a început cu Patti Smeed, o bunică în vârstă de 74 de ani din Statele Unite. Patti a fost roșcată încă din 1988, dar s-a plictisit să poarte aceeași culoare și a decis că are nevoie de o schimbare. Iar fiul său, un hairstilist specializat în vopsirea părului, a fost de acord să o ajute.

Citește și: Cum să faci tranziția de la părul vopsit la părul alb


Acum Patti are nu mai puțin de șase culori în păr: bleu, albastru închis, magenta, mov, verde și roz. Și pe lângă toate acestea mai sunt și șuvițe de blond, culoarea părului său după decolorare. 


Pentru a celebra rezultatul obținut și părul curcubeu de invidiat, Smeed a postat pe Twitter fotografii cu noul său stil.
„Sunt o tânără de 74 de ani, mi-am făcut părul așa azi și îmi place la nebunie! Să-mi spuneți sincer cum vi se pare. În profesia mea, a trebuit să am un aspect conservator și nu am putut să-mi fac niciodată părul ca acum”, a scris bunicuța pe contul său. 

Postarea a devenit rapid virală, având peste 370.000 de aprecieri. Noul look al lui Patti Smeed a inspirat și alte persoane în vârstă să posteze fotografii cu tunsorile sau culorile curajoase de păr pe care le-au ales, amintind tuturor că nu e nicio dată prea târziu să experimentezi.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod