Horoscopul banilor pentru săptămâna 7-13 septembrie. Generozitatea Berbecului îi poate crea probleme

Berbec, a sosit momentul să înveți să manevrezi banii, să fii mai chibzuit și mai puțin generos.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

A sosit momentul să înveți să manevrezi banii, să fii mai chibzuit/ă și mai puțin generos/oasă.

În caz contrar, nu vei putea să economisești nimic. Dacă ți se datorează bani, îndrăznește să mergi să îi ceri, nu ezita să o faci! O mare șansă îți va permite să îi recuperezi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Astrele se concentrează pe portofelul tău în această săptămână.

În cele din urmă, se va umple până la refuz. Având în vedere veștile bune care sunt anunțate, s-ar putea să începi să îți faci deja planuri mărețe. Înainte de a te gândi la investiții, datorii de returnat sau diverse cheltuieli, savurează această perioadă de împlinire, care este destul de rară în zilele noastre.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Datorită muncii tale, a ajutorului primit sau a unei investiții care dă roade, ai mijloacele necesare pentru a câștiga mai mulți bani.

Mica problemă este că ești tentat/ă să cheltuiești banii înainte ca aceștia să aibă timp să facă pui. Brusc, contul tău poate fi gol. Prevenția este cea mai bună soluție, așa că profită de ocazie pentru a-ți păstra o rezervă!
 

Citește și: Cele mai fidele zodii de bărbați. Află în cine poți avea încredere și în cine nu!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Afacerile sau contractele din ultimele luni încep să genereze venituri interesante.

Dorințele tale sunt îndeplinite. Veniturile sunt în creștere, și atât tu, cât și familia ta vă bucurați de asta. Contextul este favorabil, încetul cu încetul stresul din ultima perioadă dispare și poți respira în sfârșit ușurat/ă. Continuă tot așa!

Leu(22 iulie - 22 august)

Vezi viața în roz. Această mentalitate te împiedică să acorzi atenție cheltuielilor.

Deodată, cheltuiești fără să numeri. În această săptămână, e înțelept să îți gestionezi banii și să îți stabilești un buget de la care să nu te abați. Dacă iei măsuri la timp, vei evita să ai probleme în viitor.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Situația ta financiară este într-o continuă creștere.

E clar că acum îți poți permite toate acele mici nebunii la care doar visai. Nu îți refuza nimic și lasă-te purtat/ă de val, pentru că acum este perioada ta cea mai bună din an. Dacă nu faci acum ce îți place, probabil nu vei face niciodată!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dorința de a-ți face micile plăceri este prezentă, vestea bună este că săptămâna aceasta ți le poți permite cu ușurință.

Răsfață-te fără să regreți sau fără să îți numeri mereu banii. Fără stres, fii pozitiv/ă și trăiește clipa.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Din punct de vedere financiar, este săptămâna veștilor bune.

Situația ta se schimbă și aștepți cu nerăbdare ca acest lucru să se întâmple. Îndoielile nu-și mai au locul, este o perioadă bună. Înainte de sfârșitul săptămânii, apare o nouă oportunitate care ăși va crește veniturile pe termen lung, fără a depunde mult efort. Nu e necesar să zăbovești prea mult înainte de a vedea cât de incredibil e tot ce ți se întâmplă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Se anunță o investiție interesantă și importantă.

Ar putea fi vorba despre o mașină sau orice altceva. Astrele sunt de partea ta și te încurajează să te concentrezi asupra lucrurilor pe care ți le dorești și care îți pot ușura viața. Dacă nu ești decis/ă să faci o anumită achiziție și ți-e teamă că vei regreta, așteaptă o perioadă mai bună și mai clară.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Un sentiment de liniște în ceea ce privește viața ta financiară predomină în această săptămână.

Te vei simți confortabil, însă îți va fi frică să nu cheltuiești peste măsură. Ai muncit mult pentru a obține acest echilibru, iar acum culegi ceea ce ai semănat. Savurează fiecare secundă a acestei săptămâni!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Importanța distracției este esențială, dar în această săptămână trebuie să economisești bani.

Bugetul tău nu poate fi folosit la infinit, iar cardul tău nu trebuie abuzat pentru a-ți satisface cele mai absurde dorințe. Gestionează-ți banii cu atenție, cei dragi te pot ajuta.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Banii sunt foarte importanți pentru tine, poate prea importanți.

Din păcate, din cauza faptului că ai acordat atâta atenție, energie și timp acestui aspect, celelalte planuri ale vieții tale au fost afectate. Vestea proastă este că acum ai o decădere financiară. Vestea bună este că vei realiza care sunt lucrurile importante și vei lua măsuri pentru a-ți îndrepta greșelile.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod