Masti naturale pentru par

Parul tau are nevoie de sustinere pentru a arata bine si a fi sanatos. Imagineaza-ti parul ca pe o haina purtata zilnic. De-a lungul timpului se degradeaza si se rupe. De aceea, este necesar sa ii oferi parului tau ingrijirea adecvata.
Parul tau are nevoie de sustinere pentru a arata bine si a fi sanatos. Imagineaza-ti parul ca pe o haina purtata zilnic. De-a lungul timpului se degradeaza si se rupe. De aceea, este necesar sa ii oferi parului tau ingrijirea adecvata.

Reclamele care promoveaza diverse produse de ingrijire a parului spun ca acestea iti "hranesc" firul de par. In realitate, parul nu poate fi "hranit" din exterior, din moment ce nu este viu. Celulele care formeaza firele de par, desi la un moment dat au fost vii, se transforma intr-o proteina dura, numita keratina.
Potrivit hshairclinic.co.uk, keratinizarea celulelor nu le permite acestora sa isi continuie viata.

Dincolo de factorii de mediu pe care nu ii putem evita, precum soarele puternic, frigul excesiv, poluarea, frecarea de haine etc., adesea ne supunem parul unor ritualuri extrem de daunatoare. "Printre obiceiurile mai putin sanatoase se numara perierea excesiva, afectarea scalpului si a parului prin folosirea de cosmetice agresive, dispozitive de coafat fierbinti, impletirea foarte stransa a parului sau prinderea frecventa cu elastice", declara Andra Muscalu, medic dermatolog.

Daca termenul "hranit" este exagerat, trebuie sa iei in considerare faptul ca parul tau are nevoie de diverse substante pentru a-si pastra rezistenta.
Pe langa sebum, substanta uleioasa secretata de glandele sebacee, care acopera firele de par si ii ofera protectie si stralucire, parului tau i-ar fi foarte utile si substantele naturale care actioneaza in acelasi mod.

Proteinele, acizii si grasimile din oua, miere, ulei de ricin, ulei de masline si multe alte produse naturale, ii pot fi de folos parului tau pentru a ramane rezistent si stralucitor.

Iata cateva masti pe baza de produse naturale pe care le poti folosi pentru a-ti proteja si a imbunatatii calitatea parului, prezentate de hair-n-skin-care.com:

Masca cu avocado si miere


Avocado este un fruct-minune, recomandat pentru cantitatile impresionante de acizi grasi esentiali pe care ii contine. Si parul tau are nevoie de astfel de uleiuri, deci o masca cu avocado este perfecta pentru parul fragil.
Foloseste avocado bine copt, care este si usor moale.

Amesteca un avocado pisat cu o lingura de miere si doua linguri de ulei de masline. Amesteca pana ce se transforma intr-o pasta omogena, apoi aplica pe parul uscat. Stai cat poti de mult cu masca pe par, apoi spala-te cu un sampon delicat, conceput pentru copii.

Sampoanele comerciale obisnuite, care fac foarte multa spuma, contin o cantitate mare de detergent. Din aceasta cauza indeparteaza stratul protector de uleiuri de la suprafata firelor de par, indepartand si uleiurile benefice depuse in urma folosirii mastii.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentariile 1-50 din 72

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Allll pe 20 Mai 2012, 17:18
    Par

    Buna! Eu am parul ondulat.Dar nu e tot ondulat.O parte e putin drept si restu e ondulat si are o forma neplacuta.Pe langa asta are foaaaaarrrteeee muuultttt voluuuummmm! Si asta nu imi place,am un cap cat un bostan.Imi puteti recomanda ceva care sa nu necesite folosirea placii,si astfel parul meu sa fie drept?

    1
    0

  • patricia pe 28 Feb 2012, 19:45
    parul trebuie angrijit cu grije

    buna. fetelor si eu am avut probleme cu parul ffff mari din cauza ca al vopseam fff des eu ma vopsesk blonda an fine am avut parul ff ars si m am tus scurt pana sub umeri dar am anceput sa folosesk masti naturale si chiar a dat rezultate credetima ca nu stiam ce sa ai mai fac eu vroiam rezultate cat mai repde dar miam dat seama ca trebuie sa avem rabdare pt ca parul sa asi revine. eu folosesk o masca cu ulei de ricin ulei de masline galbenusi de ou si zeama de la lamaie le amestec bine si ma dau pe parul uscat si ami acopar capul cu o punga si apoi cu un prosop si stau cam 2 ore cu masca credetima ca este fffff buna dar mio fac o data pe sapt doar atat nu exagerati nici ca mastile sau uleiurile prea mult ca din dorinta de al face bine ai puteti face rau parul are nevoie sa mai si respire o data pe saptamana este fffff ok. acum mai nou mi am luat un sampon ce contine ou si miere si o masca tot din aceasi gama doar ca masca contine ou toate vitaminele miere si ule de ricin si de cand folosesc aceasta masca nu ami mai fac eu masca ami dau doar cu ulei de ricin pe par stau asa cam 2 ore si apoi ma spal cu samponul ce vam zis mai sus si la final ami aplic masca de care vam spus si stau cu ea 15 min sunt fffff bune mia crescut parul a trecut de umeri si le folosesc dor de 2 luni am mia facut parul stralucitor des si ffff matasos aaaaaaa si am uitat mai iau si niste vitamine pt par iau una pe zi parul trebuie angrijit din interior la exterior ca sa dea rezultate sunt ffff bune ancercati si o sa vedeti rezultatele iubitiva parul si angrijitil.

    3
    0

  • elena pe 17 Aug 2011, 21:57
    masca de par

    SALUT FETELOR. EU CA MASCA DE PAR FOLOSESC ULEI RICIN PRESARAT LA RECE . IL INCALZITI CATEVA SEC LA MICROUNDE SI VA DATI DE LA RADACINA PANA LA VARF. DACA VRETI IL PUTETI AMESTECA CU O LING DE ULEI DE MASLINE SI O LINGURA DE ULEI VITAMINA E. IL LASATI 1-2 ORE S AU PESTE NOAPTE. VA SPALATI PARUL CA DEOBICEI. PUPICI XXXXX

    1
    2

  • Ana pe 16 Aug 2011, 21:14
    salut

    numai aceasta masca o stiti?? din cate stiu uleiul de masline ingrasa f mult parul ...

    0
    1

  • blondyx pe 1 Apr 2011, 11:56
    pt varfuri

    ca sa atenuati intr=o oarecare masura ruperea varfurilor cumparati piaptan,ma rog,perie din par de porc,eu am si e foarte bun.Cu alt gen de paiptan simt cum pur si simplu imi rupe varfurile,dar de knd am primit aceasta perie ....parul e mai frumos si matasos,dar totusi am varfuri despicate pt k am par f subtire,lipsa de vitamine si mereu e desfacut...cumparati si voi,nu veti regreta ;)

    0
    1

  • matei pe 11 Feb 2011, 13:11
    par foarte uscat

    stie cineva un tratament pentru par foarte uscat.....am incercat diverse sampoane dar nici un rezultat..astept raspuns pe adresa aceasta de mail mateicraciun @yahoo.com

    9
    1

  • inuta pe 1 Feb 2011, 14:59
    intrebare

    As vrea sa stiu tratamentul pt par cu ulei de ricin se aplica pe parul uscat sau ud...merci

    3
    7

  • Anuta24 pe 28 Ian 2011, 19:53
    Un remediu pentru par cret.

    Am parul fragil si uscat,ce sampoane,masti ar trabui sa folosesc pentru a avea un par puternic si mai luminos?

    11
    0

  • elle pe 14 Ian 2011, 10:57
    pt fire despicate

    Pentru fire despicate nu exista tratament mai bun decat taierea lor cu foarfeca ;)

    10
    1

  • inuta. pe 12 Ian 2011, 02:02
    Virfuri despicate

    Salut vreau si eu o reteta eficienta impotriva virfurilor despicate...merci

    7
    0

  • irina pe 18 Nov 2010, 01:15
    par deteriorat de la placa si ''blond''

    Ulei de ricin la radacini,ajuta la cresterea parului,iar pe lungime de masline,acesta ingrasa parul de aceia nu trebuie aplicat la radacini.Doar atunci cand prepari masca cu ou,odata pe saptamana.Eu mi-am luat o lotiune de la farmacie pe baza de petrol si o fol de 2x pe saptamana.Iar cand nu-mi pun lotiunea imi fac masca asta si pun si un capacel de lotiune,care contine si Vit si ulei de masline si ricin.

    3
    0

  • Diana pe 16 Nov 2010, 17:57
    Extensii naturale pt parul tau

    Fetelor,eu am parul rar,si ff gras,folosesc si eu ulei de masline pt caderea parului si lamaie pt ca il am gras,la nici 2 zile dupa spalare,nu mai are volum mi se lipeste de cap si sta de parca ma lins vaca in cap,si ce m am gandit,extensiile de par sunt un ajutor ,pot sa am volum din belsug si cu ajutorul lor nici nu mi se mai ingrasa asa repede si am parul lung cat vreau ,si le dau jos cand nu am chef de ele, nu sunt pretentioase Miss Suvenir (16.11.2010 17:56:12): # Si dai un ban dar te tin 2,chiar si 3 ani,depinde de cate ori le vopsesti ,ca se mai spicuiesc si ele ,dar oricum , extensiile in combinatie cu parul nostru ,reda o podoaba capilara de necrezut si lungime ,si il poti coafa in toate modurile ,nu sunt deranjante si nici nu se vad,sunt un secret nimeni nu si da seama ca sunt extensii si va recomand cele mai bune extensii din par 100% natural http://extensiilux.daportfolio.com/ este siteu unde puteti lua legatura cu distribuitorul si puteti avea incredere si veti fi mandre de cum o sa arate podoaba capilara

    0
    5

  • Nora pe 15 Nov 2010, 02:52
    O minune!

    Eu folosesc cu succes ulei de masline bine incalzit,(cca.3-4 linguri), amestecat cu o lingurita cu scortisoara si o lingura cu miere. Aplic rezultatul pe par inainte de a-l spala la radacina si masez peste tot ca o masca. E suficient cca. 20 de minute si rezultatul se simte chiar dupa prima incercare.

    8
    1

  • anda pe 5 Nov 2010, 15:24
    indreptarea parului fara placa

    eu am cumparat un uscator de par baby lis cu un capat in forma de piepten si nu mai am nici un fel de probleme in al indrepta singura. asa am renuntat si la placa care imi distrugea parul.vi l recomand

    7
    1

  • asha pe 30 Oct 2010, 14:37
    bun

    fetelor eu am avut toate problemele posibile cu parul in primul rand pt k,recunosc e vina mea,il vopsesc de vreo 8 ani aproape in fiecare luna,dar m am hotarat,gata nu ami imi bat joc de el,am ramas cu trei fire in cap,imi cade,nu are stralucire,e despicat.....de vreo 2 luni cand am revenit la culoarea naturala,imi fac masti de 2 ori pe sapt cu ulei de ricin si de masline,apoi il clatesc cu otet d mere alta treaba simt si eu k am par in cap si chiar frumos mere

    2
    0

  • xd.deea.xd pe 4 Oct 2010, 15:59
    infuzie si clatire cu ceai

    Clocotit * cap * ...Prea multa graba :))

    1
    0

  • xd.deea.xd pe 4 Oct 2010, 15:56
    infuzie si clatire cu ceai

    daca ai parul saten si vrei sa`i oferi o nuanta mai deschisa poti sa pui intro oala apa la clucotit apoi sa pui 10 pliculete de ceai de musetel [ stiu ca sunt multe dar dau si rezultate bune ] apoi iti pui un prosop deasupra capului si stai pana ce nu mai sunt aburi.Te poti duce in baie spalandute in mod normal pe cal iar la sfarsit dupa ce ai aplicat balsamul si te`ai clatit cu apa calduta iar la urma rece [ sfatul meu ] iti poti turna ceaiul de musetel pe cap ! apoi iti infasori parul in prosop si ti`l lasi sa ti se usuce.

    2
    0

  • gabriela pe 18 Sep 2010, 23:08
    balsam pt.par vopsit

    Eu ma vopsesc de f.mult timp culoarea blond, am nevoie de un balsam sa-mi inmoaie parul ca altfel nu-l pot pieptana.Imi poate recomanda cineva un balsam bun ?

    2
    0

  • Anca pe 19 Aug 2010, 13:53
    par

    Masca facuta cu ulei de masline , galbenus de ou , ulei de ricin si vitamina A uleioasa e super buna... Da parului stralucire si-l hidrateaza f bine. Dintre toata sampoanele ,balsamurile pe care le-am folosit , am ramas de ani de zile la Elseve,sampon/balsam/masca...Raport pret calitate=excelent ...+plus masca de mai sus,va asigura un par matasos si foarte sanatos ..

    2
    0

  • alynutza_alynutza pe 13 Iul 2010, 13:11
    masca cu ulei de masline

    masca cu ulei de masline si oua e foarte buna...sora mea isi face astfel...si chiar da rezultate..isi mai spala parul cu frunza de nuc..pentru o nuanta mai inchisa a parului si pentru putina stralucire...in ziua de azi samponurile si balsamurile nu ajuta nimic.

    2
    0

  • nicole pe 4 Iul 2010, 23:15
    ngrijire par

    ca masca berea e buna ,otetul de mere pt.clatit conteaza mult samponul eu obisnuiesc sa le schimb imi place mult REVLON FLEX cuginseng si menthol nu stiu daca an RO se gaseste locuiesc an SP.

    2
    0

  • anca pe 27 Iun 2010, 11:40
    ingrijirea parului

    foarte bun articolul, si sfaturile fetelor foarte de luat in seama. multumesc!

    1
    0

  • katy pe 25 Iun 2010, 10:49
    masca par

    va dau o reteta si garantez cresterea parului in timp record si nu va mai cade nici un fir;100 ml gaz,100 ml ulei ricin,100ml rom sau coniac,2 fiole vitamina E,100gr usturoi romanesc pisat.se amesteca se macereaza 8 zile la intuneric si se agita zilnic.se unge pielea capului fara a freca si stati acoperite cu un prosop pe cap cit rezistati.cine a facut kimioterapie si ia cazut parul dupa terminarea tratamentului se mai unge cu o solutie care se macereaza intre timp formata din;1Lgaz si 2 pumni foi de dafin.

    8
    0

  • MIHAELA pe 22 Iun 2010, 05:09
    mastile naturale

    stim cu toti ca uleiul de masline e bun la toate dar cu siguranta iti deregleaza glanda sebacee,o obliga sa produca mai multa grasime de cat este obisnuita si asta provoaca o dereglare precum acnee si ingrasarea parului in exces..voi stiti mai bine dar eu am avut acnee si stiu ca mi am provocat o singura.

    5
    0

  • blonda_elle pe 20 Iun 2010, 09:35
    masti ptr par

    ma intereseaza mastile naturale impotriva caderi parului si cum se utilizeaza uleiul de richin cu galbenusul de ou? pe parul ud sau uscat?

    5
    0

  • REGISTRUFIRME.RO pe 20 Mai 2010, 12:21
    Masca galbenus de ou si iaurt

    Mie personal mi-a priiit la tipul meu de par insa mi se pare ca totusi iasa cam greu masca asta din par

    2
    0

  • Georgiana pe 7 Mai 2010, 18:06
    par

    la masca de par cu galbenus de ou si iaurt, ce fel de iaurt sa folosesc? :|:| ast raspuns ;;)

    0
    0

  • alynutza81 pe 18 Apr 2010, 04:06
    par sanatos si stralucitor!

    Masca foarte buna pentru radacina-o lingurita de ulei de ricin -o cana de gaz(ce nu se prea gaseste) si patru cinci catei de usturoi bine pisati;se amesteca bine si se lasa o saptamana la macerat apoi se aplica la radacini masand in forme circulare timp de zece minute(e foarte bun pentru matreata si psoriazis).Apoi pentru restul parului aplicati ulei de masline cat de cald se poate, dupa care infasurati parul in prosop inmuiat in apa fierbinte tinand-ul timp de o ora.pune-ti ceva pe cap si incercati sa dormiti...nu e o senzatie placuta..a doua zi spalati gentil cu apa caldutza foarte bine apoi aplicati balsam dupa care clatiti cu un ceai de plante pentru par(se gaseste in farmacii).Evitati spume de par si alte prostii care practic dauneaza!Incercati sa uscati radacinile cu feonul dar nu si varfurile!Succes garantat dupa prima spalare!Folositi masca la o saptamana sau doua nu mai des prea dese mastile dauneaza!Va pup!

    0
    0

  • crisadani pe 14 Apr 2010, 22:54
    problemele parului

    am descoperit acum situl si citesc despre felurite probleme.Sampoanele si tratamentele chimice sunt vinovate de deteriorarea firului de par,curele de slabire,nasterea,anumite obiceiuri alimentare,etc.Dar sunt solutii pt revitalizare si din interior si din exterior.

    1
    0

  • mihaaaaa pe 14 Apr 2010, 10:26
    par cret sau ondulat

    sau dak il piepteni nu-l pieptana in prima zi...eu il pieptan a 2a zi s e superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    0
    0

  • mihaaaaa pe 14 Apr 2010, 10:25
    orice masca este buna

    mastile naturale sunt exceptionale...ma dau mereu cu ulei de ricin p varfuri... si nu mai sunt asa degradate si au devenit mai puternice. inainte foloseam mereu ulei de masline pe tot capul s era extraordinar imi ondula parul foarte frumos...s il facea si foarte stralucitor. eu am parul ondulat si e foarte greu de intretinut deoarece nu-i prieste absolut tot ce este pe piata.. ideea e sa nul piepteni daca il ai ondulat sau cret pentru ca-i distrugi forma...si risti sa ti-l despici imediat...iti trebuie un pieptan ff rar...si de lemn...dar din pacate nu am gasit inca unul pe piata.... care sa nu-mi rupa parul....mai tundeti-va varfurile din cand in cand...si aplicati balsamul mereu... sau o masca....mie acum din pacate nu-mi mai sta parul asa fain ca inainte...si inca ceva schimbati-va samponul pt ca parul s obisnuieste si no sa mai dea aceleasi rez.... nu va puneti toate chimicalele pe par si nu va vopsiti....incercati sa va recapatati nuanta naturala....e cea mai faina....bafta si sa avem cu toate un par frumossssss.....kiss

    5
    0

  • cryss pe 11 Apr 2010, 22:24
    firul de par foarte subtire

    Am firul de par foarte subtire si se incurca foarte tare.ce masca as pitea sa folosesc?

    3
    0

  • marrya31 pe 11 Apr 2010, 00:32
    buna

    Masca trebuie aplicata la radacina,scopul ei e de a hrani radacina, se aplica pe parul spalat si se tine o ora, apoi se clateste din abundenta. Masca de masline pt efecte maxime se aplica seara pe paru uscat masand la radacina se infasoara paru intr-o carpa, a doua zi se spala foarte bine, clatindu-se cu multa apa. Daca iti este greu sa dormi asa poti folosi uleiul de masline si astfel masat pe pielea capului si infasurat in prosop cald pe care incerci sa-l menti asa timp de o ora,chiar si mai mult, il ti cald cu feonul, avand insa grije sa nu se incinga prea tare, dupa ce ai rezistat atat timp speli paru cu sampon foarte bine,deoarece uleiul de masline se da un pic mai greu din par... Rezultatele sunt uimitoare... Se foloseste saptamanal pt o perioada de cel putin 3 luni.De retinut, a se aplica foarte putin ulei, in jur de o lingura, maxim doua, altfel o sa fie foarte greu de dat jos si risti sa ti se ingrase parul destul de des. Un bun regenerator si intaritor al firului de par este mujdeiul de usturoi, singurul dezavantaj este mirosul, care oricat de bine te-ai spala ramane... daca insa vrei sa incerci trebuie sa sti ca mujdeiul se aplica la fel ca orice alta masca, perioada tratamentului este de 6 luni, asta daca nu poti rezista mai mult. Gazul este si el bun cand eram mica ma dadea mami destul de des si aveam un par foarte frumos.

    0
    1

  • linda01 pe 23 Mar 2010, 18:27
    par

    pentru cresterea parului cat mai repede folositi uleiul de ricin.inainte sa te speli cu o ora inainte da-ti cu uleiul de ricin in par si maseaza timp de 10min,apoi lasa sa actioneze.e foarte bun.o sa apara rezultate dupa prima luna.

    2
    0

  • adina pe 16 Mar 2010, 00:00
    si mie imi cade parul si ii destul de slab si gras

    ziceti-mi si mie va rog ce as putea sa folosesc pt parul meu.astept raspuns va multumesc

    5
    1

  • lucy pe 1 Feb 2010, 13:32
    :-??

    mai fetelor, la masca cu ulei de masline si albus de ou, pe lungimea parului se pune sau si la radacina? si inca ceva...se poate folosi de 2 ori pe saptamana inainte sa spal parul? sau doar o data? ms anticipat de raspuns :D

    0
    0

  • ankutzika pe 27 Ian 2010, 20:33
    :))

    eu nu am vazut nici o reclama cu cola;)...super articolul:)

    0
    0

  • coriss pe 26 Ian 2010, 12:55
    pfff ..habar n-am

    din auzite am aflat ca ...gazul lampant ar fi bun pt. par...nu am gasit gaz si mi-am cumparat de la plafar crema de par pe baza de petrol de la VIVANATURA.cateva dintre eve au scris ca se aplica la radacina crema si pe restul parului se aplica o masca naturala(from frigider) dar ...trebuiesc aplicate pe parul ud?sau uscat??va rog daca stiti nu ma lasati confuza. pup evelor

    0
    1

  • S0raya pe 16 Ian 2010, 19:06
    Fetelor:) sunt confuza

    CU mastile astea..cu ulei de masline si ou sau maioneza.....doar pe lungimea firului de par sau si la radacina? Eu din pacate fac parte din ghinionistele cu psoriazis...care apare si pe pielea capuluil,si sunt leziuni uscate ca cineva cu pielea capului foarte uscata,drept pt care nu pot sa folosesc orice produs.FOlosesc numai sampon Blue Cap sau VIchy...care sunt bune dar nu dau stralucirea ...Dar pe cele naturale nu le-am incercat.Indicatii?Pt cum sa aplic mastile astea?si inca ceva: uleiul de masline nu iese greu din par?

    1
    0

  • adina pe 10 Ian 2010, 12:04
    varfuri uscate

    buna fetelor, la mine masca cu ou si ulei de masline are efect foarte bun, netezeste firul de par de zici ca tocmai mi-am tuns varfurile, cum zicea si alta fata mai sus. pana sa folosesc ma gandeam serios la tuns, dar acum nu mai e nevoie. succes cu mastile naturale, sunt cele mai bune!

    1
    0

  • mari2309 pe 5 Ian 2010, 15:07
    PAR RAR

    fetita mea are parul foarte rar la varsta de 10 ani ce sfaturi imi dati. multumesc

    1
    0

  • MicaRobitica pe 23 Dec 2009, 17:10
    cim intreti parul

    mie imi plac foarte mult ideile mai ales ca am proble cu parul nu strica sa incerc

    0
    0

  • cane beatrice elisabeta pe 3 Dec 2009, 08:37
    Intretinerea parului

    Buna fetelor si eu am probleme cu parul ,mi se ingrasa foarte foarte repede si imi creste greu: eu folosesc ou amestecat cu sampon si am vazut ca de la o vreme imi creste mai repede,ma spal mai des pe par altceva nu stiu.

    0
    0

  • styleextensii pe 30 Nov 2009, 12:49
    Extensii din par natural

    Extensii din par natural Extensii Clip-on Extensii Keratina Extensii Microring Gene false SC Lien Style SRL monteaza extensii din par natural si distriuie in toate orasele din tara ! 0761861067 0733939066 id mess : styleextensii1

    0
    4

  • andrei ana-maria pe 17 Nov 2009, 12:25
    intretinerea parului

    mi as dori sa am parul mai lung,ce ar trebui sa folosesc.cand aveam 10 ani,aveam parul f lung,dar de cand l am scurtat nu mai creste.va multumesc

    0
    0

  • livia pe 5 Nov 2009, 23:04
    parul meu

    am un par cu firul subtire si mi se murdareste foarte repede.ce as putea folosi pentru a evita aceasta problema?si pe deasupra in ultima perioada imi cade foarte tare cred ca si din cauza stresului.pentru asta ce masca as putea folosi?

    0
    1

  • gabriela pe 9 Oct 2009, 09:23
    caderea parului

    buna.si eu am incercat masca cc galbenus de ou si ulei de masline si nu am avut nici un rezultat.am mai incercat si numai cu ulei de masline simplu.acum vreau sa incerc cu ulei de ricin.sper sa dea rezultate

    5
    0

  • simona pe 4 Oct 2009, 13:22
    cadrerea parului

    si mie imi cadea foarte mult parul,dar am fost la farmacie si mi s-a spus cauzele caderii parului,care pot fi in primul rand stresul,folosirea unor sampoane mai agresive,alimentatie saraca in vitamine si minerale(in special zincul), oboseala e.t.c.in fine mi-au dat niste capsule care se numesc PILEXIL dar nu stiu dak se gasesc in Romania pt .ca eu locuesc in Spania si pot zice ca aceste pastile au facut minuni dupa 3 luni,in care am inghitit 120 capsule(cate 2 pe zi luam)Bine ,am folosit si un sampon anti -cadere de la aceeasi marca.Totusi,mi-a zis farmacistul ca atunci cand nr. de fire cazute pe zi e sub 100,nu reprezinta motiv de ingrijorare.E normal.

    0
    0

  • roxana pe 1 Oct 2009, 08:48
    tratament contra caderi paului

    cel mai bun tratament contra caderi parului e (ulei de ricin,fiole de vitamina A si gaz de sonda dar nu prea se mai gaseste,dak gasiti pe undeva faceti acest tratament kre e foarte bun-apropo se tine cam 4 ore acest tratament(treb masurate k toate sa fie de masuri egale)intareste radacina iar gazul grabeste cresterea lui.bafta fetelor si mai astept sfaturile voastre.va pup

    2
    0

  • SANDA pe 23 Sep 2009, 13:58
    caderea parului pe sistem nrvos

    buna , am fost la dermatolog si mi-a zis ca imi cade parul pe sistem nervos am incercat tot felul de tratamente si nu au dat rezultat , va rog sa ma ajutati ce as mai putea sa incerc ca deja se vad in anumite locuri goluri . nu stiu incotro s-o mai iau

    0
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod