În loc să ascundă firele albe ale clientelor sale, un hairstilist le pune în valoare

Totul a început în urmă cu trei ani. O femeie a intrat în salonul coloristului Jack Martin din California și i-a spus că are părul alb, pe care îl vopsește șaten acasă, o dată la fiecare 3-4 săptămâni, dar s-a săturat să depună atât efort.
Nu voia să-și mai facă griji cu privire la culoarea părului ei atât de des. Ieșise la pensie, voia să se bucure de timpul liber și să călătorească mai mult.

Jack Martin a acceptat provocarea și împreună cu clienta sa au început să caute idei. Într-un final, cei doi au decis că cea mai bună soluție este vopsirea părului într-o nuanță de gri argintiu, care s-ar potrivi cu părul alb crescut la rădăcini. În acest fel părul clientei sale ar fi avut un aspect luminos și strălucitor, fără ca ea să calce prea des pragul salonului. 

Planul a fost pus în practică, iar clienta a fost mai mult decât mulțumită.
Hairstilistul a fost la rândul său atât de încântat de rezultat încât a postat imaginile înainte și după pe Instagram. Postarea a devenit în scurt timp virală și tot mai multe femei și-au dorit să încerce același look.
 

Citește și: Frumusețea părului bine îngrijit. 20 de femei care și-au transformat radical părul 

 
Clientele mele care au părul cărunt în mod natural vin la salon de două, trei ori pe an, în loc să vină o dată la câteva săptămâni”, a declarat Martin pentru allure.com.
Libertatea obținută odată cu acest look este tentantă pentru foarte multe femei, la fel și sentimentul că porți cu mândrie părul alb și îl pui în valoare, în loc să-l ascunzi.

Obținerea unui păr argintiu impecabil nu este o misiune ușoară. Martin spune că tot procesul durează nu mai puțin de zece ore și începe prin eliminarea pigmentului artificial de vopsea din păr. Apoi, păstrând rădăcinile albe intacte, hairstilistul decolorează restul părului, pregătindu-l pentru pigmentul argintiu.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod