Frumusețea părului bine îngrijit: 20 de femei care și-au transformat radical părul

De cele mai multe ori, femeile care au părul drept își doresc bucle, iar cele care au părul creț și-ar fi dorit să-l aibă perfect drept. Din această cauză multe femei sunt într-un permanent „război” cu textura părului lor.
Folosesc în exces aparate de styling precum ondulatorul sau placa de păr și își chinuie podoaba capilară constant.

Rezultatul? Un păr uscat, degradat și lipsit de strălucire. După ani la rândul în care s-au luptat cu părul lor, unele femei învață să-l accepte așa cum este și să-i ofere toată îngrijirea de care are nevoie. Iar rezultatele sunt spectaculoase! Imaginile înainte și după ne arată că un păr pe care îl tratezi corect te poate răspălăti cu frumusețea sa.

Trendurile din ultimii ani au venit ca o salvare pentru podoaba capilară.
De ceva timp este în tendințe părul natural, iar buclele și onduleurile au revenit în trend. Chiar dacă părul tău pare haotic, este mai bine să-i pui în valoare adevărata textură și să rămână sănătos, decât să-l supui unui tratament termic constant care îl distruge în timp.

Și colorarea excesivă a părului are ca efect degradarea lui. Este vorba în special de procesul de decolorare, pentru a obține nuanțe deschise, care usucă părul și chiar îl poate arde.

Citește și: Mască de păr cu bere și banană.
Îți face părul sănătos și strălucitor



Te întrebi ce poți face pentru a-ți repara părul degradat și a-i reda strălucirea? Sunt câțiva pași esențiali pe care trebuie să-i urmezi. În primul rând trebuie să renunți la toate acele lucruri care îi fac rău. Evită să folosești ondulatorul sau placa de păr, lasă părul să se usuce în mod natural, fără foehn, de fiecare dată când este posibil. Nu îți mai decolora părul și nu îl mai vopsi atât de des, mai ales dacă nuanța pe care ai ales-o necesită decolorare.

Folosirea balsamului de păr este obligatorie la fiecare spălare, indiferent ce tip de păr ai.
O dată sau de două ori pe săptămână aplică o mască intens hidratantă, concepută pentru repararea părului deteriorat. Aplică pe părul umed un balsam leave in după fiecare spălare pentru a proteja vârfurile.

Taie vârfurile cu regularitate sau taie o mare parte din lungime dacă părul tău este foarte deteriorat. Prinde părul cu elastice acoperite cu material textil, de preferat mătase, și nu folosi prea des clame metalice sau din plastic. Investește într-o față de pernă din mătase, care previne frecarea și deteriorarea părului în timpul somnului.

Toate aceste reguli te vor ajuta să ai din nou un păr sănătos și strălucitor.

Descoperă câteva transformări uimitoare ale unor femei care au învățat să-și iubească părul așa cum este și să-l îngrijească cu adevărat.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod