7 tunsori care se poartă în toamna 2021

Bretonul cortină și tunsoarea în scări, de tip shag, se numără printre cele mai importante tendințe ale acestui sezon. Află ce tunsori se poartă în toamna 2021.

Tunsoare cu breton

Bretonul lung, de timp cortină, și cel subțire ce pare franjurat au revenit puternic în tendințe anul acesta. Au un look retro sexy foarte interesant și sunt mult mai ușor de întreținut decât bretonul gros, drept. „Este vorba de un breton lung, dar cu un centru ceva mai scurt. Bretonul în stilul anilor '70 va fi un trend foarte popular”, declară pentru Glamour UK Jason Collier, hairstilistul celebrităților. „Fie că este un breton plin și gros sau unul delicat în stilul anilor '70, vom vedea o revenire în forță a bretonului”, adaugă specialistul.

Citește și: 5 nuanțe de păr în tendințe pentru toamna 2021


Tunsoare shag-mullet

Alte două tunsori retro sunt combinate pentru realizarea acestui look. „Se situează între o tunsoare shag și una mullet.
Este ușor de realizat și are un aspect relaxat, și tot mai mulți oameni aleg această abordare modernă a tunsorii shag. Cheia unui look perfect este realizarea unor șuvițe mai scurte în partea din față și lungime la spate”, este de părere specialistul.

Tunsoare bob scurt

Tunsorile bob nu se demodează niciodată, însă sunt reinventate constant. Toamna aceasta se poartă bobul scurt, până la nivelul bărbiei. „Variantele scurte de bob inspiră ceva din farmecul tunsorilor populare în anii '90”, este de părere Sal Salcedo, unul dintre cei mai populari hairstiliști din Los Angeles. „Îmi place mult bobul scurt până la nivelul bărbiei, cu o cărare pe centru. Este o tunsoare excelentă și arată foarte bine când este coafată în diferite moduri”, spune specialistul.
De asemenea, este în trend bobul franțuzesc, tuns scurt, și cu un breton drept.

Tunsoare Shag delicată

„Tunsorile shag devin unele dintre cele mai solicitate tunsori”, spune Jason Collier. Este valabil în special în cazul părului creț sau ondulat. „Este vorba despre o variantă mai lungă a tradiționalei tunsori shag, care permite obținerea unor bucle mai bine definite”, adaugă hairstilistul. Părul creț, ondulat sau texturat în mod natural permite obținerea unui look relaxat în cazul acestei tunsori.

Tunsoarea Farrah Fawcett


„Anii '70 au fost o sursă majoră de inspirație anul acesta. Am văzut tot mai des tunsori shag, tunsori în scări cu șuvițe scurte și volum masiv”, spune specialistul. Iar unul dintre look-urile favorite ale fashionistelor și influencerilor este tunsoarea Farrah Fawcett, inspirată de celebra actriță din anii '70.
Se aplică în cazul părului lung sau mediu și include bucle voluminoase și breton lung ondulat către exterior.

Tunsoarea „mixie”

Această tunsoare este o combinație între tunsoarea scurtă pixie și tunsoarea mullet. Este scurtă în partea din față, cu șuvițe inegale filate, și puțin mai lungă la spate. A fost creată inițial de hairstilistul Sal Salcedo la finalul anului 2020, însă a devenit un look tot mai popular. Poate fi alegerea ideală dacă vrei o tunsoare scurtă de inspirație retro, dar cu accente moderne.
 

Tunsoare midi

Tunsorile midi sunt o opțiune foarte bună atunci când nu știi ce să alegi. Oferă versatilitate, iar lungimea medie îți permite să realizezi cozi, cocuri sau împletituri. Stilul care se remarcă în acest sezon este cel al tunsorilor midi cu un aspect glossy, care includ mult volum, bucle masive și au un aspect feminin și elegant.
„În această toamnă este în trend tot ce e inspirat de anii '90. Gândiți-vă la părul lung sau mediu voluminos, ce amintește de Rachel din 'Friends', dar și de supermodelele anilor '90. O astfel de tunsoare arată și mai bine dacă părul are o strălucire intensă”, spune Sal Salcedo.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod