20 de femei care s-au schimbat radical după ce și-au făcut breton. Imagini înainte și după

Un detaliu mic precum bretonul poate schimba radical aspectul unei persoane. O demonstrează aceste femei care au ales să-și facă un breton și care par cu totul alte persoane după schimbarea de look.
Breton realizat perfect are capacitatea de a pune în valoare trăsăturile feței și în același timp poate camufla unele detalii pe care vrei să le ascunzi. De exemplu, bretonul este alegerea ideală dacă ai fruntea înaltă și vrei să o ascunzi. În același timp, este soluția excelentă de a masca sprâncenele atunci când vrei să le lași să crească pentru a le reface forma.

Există numeroase tipuri de breton din care poți să alegi. O primă variantă este bretonul drept, clasic, care ți se potrivește mai ales dacă ai părul drept, în acest caz fiind mult mai ușor de coafat. 

Bretonul de tip cortină, care depășește puțin nivelul sptâncenelor și este despărțit pe centru are un aspect sexy și feminin, amintind de tunsoarea purtată de faimoasa Brigitte Bardot. 

Dacă nu ești încă pregătită pentru un breton „total”, atunci poți încerca bretonul pe o parte.
Oricare ar fi alegerea ta, trebuie să știi că bretonul are capacitatea de a-ți transforma complet look-ul. Este o schimbare radicală care te va ajuta să te reinventezi. 

Aceste imagini înainte și după ne demonstrează clar capacitatea bretonului de a transforma imediat aspectul fizic.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod