20 de femei care au ales să-și facă breton și nu au regretat. Imagini înainte și după

Să-ți faci sau nu breton e o decizie importantă, pe care cele mai multe femei o cântăresc cu atenție.
Probabil și tu te-ai întrebat cum ți-ar sta cu breton, dar cea mai bună modalitate de a afla este să încerci.

Unele femei care s-au hotărât să încerce bretonul au fost atât de încântate de rezultat încât au postat pe rețelele de socializare imagini înainte și după.

Care este secretul unui breton care arată perfect și ți se potrivește de minune? În primul rând ai nevoie de priceperea unui hairstilist bun. Dacă abia știi să-ți tunzi singură vârfurile tocite, sunt șanse foarte mici să-ți poți tunde singură un breton care să arate bine, prin urmare este mai bine să nu încerci.


Citește și: Tunsori bob scurt. 40 de idei pentru un nou look


Multe femei au regretat amarnic după ce au făcut experimente pe părul lor în timpul carantinei, bretonul fiind pe lista tunsorilor pe care au încercat să le realizeze singure. 

În orice caz, dacă te întrebi des cum ți-ar sta cu breton, este un semn că a venit momentul să încerci. Anul acesta bretonul este din nou în tendințe și există numeroase variante din care poți alege, de la bretonul drept și gros, bretonul de tip cortină sau cel pe o parte.


Imaginile înainte și după cu femeile care sunt încântate după ce au ales o tunsoare cu breton te vor încuraja să-ți schimbi look-ul.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod