Morad Iancu: „Maniera de combinare a tratamentelor este cea mai importantă pentru a ajunge la rezultate excepţionale.”

Intre consultatiile de la spital si a celora din cadrul propriei clinici, dr. Morad Iancu povesteste despre cele mai bune tratamente din domeniul medicinii estetice, care sunt asteptarile sexului frumos, dar si despre noua tehnica de marire a sanilor prin transplant de grasime.
Intre consultatiile de la spital si a celora din cadrul propriei clinici, dr. Morad Iancu povesteste despre cele mai bune tratamente din domeniul medicinii estetice, care sunt asteptarile sexului frumos, dar si despre noua tehnica de marire a sanilor prin transplant de grasime.

1. Meseria de medic presupune, inainte de toate, studiu indelungat, responsabilitate si pasiune. Care au fost motivele care v-au determinat sa urmati medicina?

Inca de tanar am avut dorinta de a ajuta oamenii sa fie mai bine, astfel la 13 ani activam ca membru in echipa celor de la Crucea Rosie din Israel, dupa care am inceput studiile in domeniul medicinei. Odata cu rezultatele foarte bune, am obtinut o bursa de studiu la Universitatea de Medicina Carol Davila, dupa care am inceput sa activez ca medic in cadrul spitalelor de stat din Bucuresti. De atunci particip la operatii de chirurgie plastica reconstructiva care au rolul de a vindeca oamenii si de a-i readuce la un stadiu de viata normal. Dorinta pentru frumos m-a indemnat sa deschid un cabinet de medicina estetica de unde pacientii mei sa poata iesi cu mai multa incredere de sine. Astazi, pe langa activitatea in sistemul public de sanatate, activez in cadrul clinicii proprii din Bucuresti, Constanta si Tel Aviv.

2. In momentul de fata, profesati mai mult in Romania, ati avut si o alta alternativa?

Profesez atat in Romania cat si in Israel, dar sustin cu tarie ca piata din Romania este in continua crestere si oportunitatile de dezvoltarea a medicinei estetice pe piata locala sunt situate pe o panta ascendenta.

3.
Credeti in viitorul medicinei private in detrimentul celei de stat?


Consider ca tratamentele care tin strict de medicina estetica, si anume de o imbunatatire a aspectului fizic, ca optiune personala a fiecarui pacient, apartin de domeniul privat, pe cand, de exemplu, situatiile de reconstructie mamara, arsuri sau urgentele aferente insemnelor, lasate de diferete momente nefericite, pot fi solutionate cu succes in cadrul medicinei de stat.

4. Care este scopul medicinei estetice? Vindeca o problema sau un complex?

Medicina estetica se imparte de fapt intre aceste doua aspecte, vindeca probleme lasate de diverse traumatisme dar si trateaza complexe sau pur si simplu, ajuta pacientii sa se simta mai bine cu sine. Oricare din aceste motive este factorul care determina vizita la medicul estetician rezultatul este acelasi, o mai buna incredere a pacientilor in sine.

5. Cum a evoluat acest domeniu in Romania in ultimii ani?

Domeniul medicinei estetice in Romania, cu precadere in cadrul clinicii proprii, evolueaza semnificativ de la an la an, intr-un trend ascendent. Deasemena, constat cu placere ca printre pacientii clinici, in special in ultimii doi ani, se numara nu doar femei, si numarul pacientilor barbati a crecut semnificativ. Medicina estetica evolueaza prin dezvoltarea de tratamente rapide, nedureroase si la cererea pacientilor cu timp de recuperare foarte scurt sau chiar fara timp de recuperare.

6.
Ati afirmat intr-un alt interviu ca tratamentul pentru marirea buzelor este unul din cele mai solicitate servicii din cadrul clinicii dvs.. Pacientele isi doresc clasica marire de buze cu acid hialuronic sau opteaza pentru tratamentul care asigura rezultatul cel mai de durata?


Atunci cand vorbim de tratamentul estetic de marire a buzelor cat si de cel de indepartare a ridurilor, este adevarat ca acidul hialuronic este o substanta preferata, fiind in primul rand o substanta naturala, dar cu dezavantajul de a fi resorbabila. Majoritatea pacientilor isi doresc un tratament de lunga durata, iar astfel apelam la o alta tehnica, a micro-picaturilor, unde folosim uleiul medical de silicon, iar rezultatele cu aceasta substanta mentinandu-se peste 20 de ani. Incepand cu anul 2007, clinica Luxury Aesthetics a fost prima din Romania care a inceput sa foloseasca aceasta tehnica, brevetata de altfel in SUA, si continuam sa o folosim cu succes datorita rezultatelor naturale si permanente pe care le obtinem.
 
7. Cum putem scapa definitiv de cearcane?

Un alt tratament foarte solicitat la noi in cabinet este tratamentul cearcanelor, unde prefer sa folosesc tehnica de lipofilling, transferul autolog de grasime. In acest caz folosim grasimea proprie pentru a trata aceasta problema inestetica importanta. Intrucat, grasimea este o substanta naturala, tehnica este practic absenta de complicatii, iar rezultatele sunt spectaculoase si se mentin ani de zile.
Dupa cum se stie, lipofillingul este folosit si in modelarea pometilor, conturarea fetei, modelarea feselor si nu in ultimul rand pentru adaugarea de volum la nivelul sanilor.
 
8. Marirea de sani prin transplant de grasime este o tehnica noua, preferata de multe femei din strainatate. O recomandati si romancelor?

Da, este viitorul in ceea ce priveste augmentarea si modelarea sanilor. Rezultatele obtinute prin aceasta tehnica sunt naturale, iar complicatiile aproape inexistente.

9. Care este cea mai ceruta operatie estetica la dvs in clinica?

Bineinteles, in Romania, marirea sanilor cu proteze mamare este cea mai ceruta operatie estetica, urmata imediat, in special inainte de perioada verii, de liposuctie si tratamentele de modelare corporala.

10. Ce alte tratamente pentru reintinerirea faciala recomandati femeilor trecute de 35-40 de ani? Tratamentele de ultima ora sunt neaparat si cele mai eficiente?

Terapia Dracula este solutia optima pentru a reda elasticitatea tenului. Procedura consta in recoltarea unei cantitati de sange, celulele rosii sunt separate, obtinandu-se astfel un ser bogat in celule active si celule stem. Serul prelucrat este imbogatit cu vitamine si aminoacizi si pregatit pentru injectare pe intreaga zona faciala, decolteu si maini. Noul ser stimuleaza refacerea AND-ului celular, ajutand pielea ridata si uscata, prin hidratare pe cale naturala.
Nu este mereu cazul folosirii tratamentelor de ultima generatie, dar cel mai adesea maniera de combinare a tratamentelor este cea mai importanta pentru a ajunge la rezultate exceptionale.

11. Exista „interventii de sezon”?

De obicei inainte de vara cele mai solicitate sunt tratamentele de remodelare corporala, precum liposuctia, marirea sanilor, pe cand in anotimpul rece, pacientii isi doresc un chip mai hidradat si elastic, apeland astfel la peelingul chimic medical pentru tratarea petelor faciale sau pentru reintinerire faciala.
 
12. S-a intamplat sa fiti pus in postura de a refuza un pacinet? De ce?

Saptamanal se intampla sa refuz in medie 4-5 pacienti, datorita asteptarilor ireale din partea acestora.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iulia pe 21 Iun 2012, 20:21
    nota 20

    Imi pare rau sa dezamagesc pe oricine crede ca dl. Morad nu isi merita titulatura de medic estetician. Eu personal am o experienta extrem de placuta. Dumnealui e specializat in medicina non-invaziva si face o treaba excelenta. Il recomand pentru marirea buzelor in mod special. Tot ce am vazut iesind din mana dumnealui arata natural si superb. Vorbesc in cunostinta de cauza. Este deasemeni un mare ssufletist.

    0
    1

  • Rodica C. pe 26 Mar 2012, 01:26
    tratament anti-rid

    Am 56 de ani și îl apreciez pe acest medic minunat, m-a ajutat sa scap de ridurile faciale fără vreun timp de recuperare. Atât colegii cat și familia mi-au spus cat de întinerita arat. Chiar dacă e un medic tânăr, eu îl recomand cu încredere și ii sunt recunoscătoare.

    2
    2

  • Anda pe 24 Dec 2011, 21:44
    dl doctor

    Sunt o pacienta a dlui doctor Morad, extrem de multumita de tratamentul pe care l-am facut la dansul. Va multumesc si felicitari dle doctor pentru extinderea clinicii din Bucuresti.

    2
    2

  • ema pe 20 Dec 2011, 20:29
    morad iancu

    plateste domnul doctor peste tot sa-si faca reclama, dar nu ma gandeam ca si eva.ro e de categoria asta.omul asta nici nu se exprima corect macar si voi vreti sa cred ca a scos frazele astea cu subiect si predicat ??? auzi...are clinici...3 :))))))))))))))) le-a vazut cineva ? si semanau a clinici ?

    1
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod