Alina Sorescu colindă copiii în dificultate

12 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Alina Sorescu colindă copiii în dificultate
Odata cu succesul lansării videoclipului pentru melodia de iarnă "Merci, Mos Crăciun!", Alina Sorescu anunţă încă un spectacol ce-i are ca protagonişti pe elevii săi. Atelierul de Muzică şi Prezenţă Scenică pentru copii ce poarta numele artistei reprezintă activitatea sa de suflet, în cadrul căreia prichindeii îşi construiesc propria experienţă ca artişti şi învaţă de la Alina cum să se comporte în lumina reflectoarelor.

Sâmbătă, 10 decembrie, la Palatul Naţional al Copiilor (Sala Mică), între orele 11:30 şi 13:00, va avea loc spectacolul în care cei mici îşi vor arăta rezultatele acumulate în urma diferitelor etape de cursuri.
Din juriu vor face parte compozitorul Andrei Tudor, tenorul Vlad Miriţă, membra trupei Amadeus Andreea Runceanu şi alţi prieteni ai Alinei.

La finalul spectacolului va avea loc şi o nouă preselecţie pentru copiii talentaţi cu vârste între 4 şi 10 ani care vor să se alature echipei. Intrarea este liberă. Detalii pe site-ul www.alinasorescu.ro.

Tot sâmbătă, Alina şi elevii ei vor oferi un moment emoţionant: îi vor avea ca invitaţi în sală pe copiii aflati în dificultate din Asociatia "Impreuna pas cu pas", pe care îi vor colinda.
Sub semnul bucuriei de a împărtăşi în perioada Sfintelor Sărbatori de Iarnă, cei mici vor face schimb de cadouri "ca de la copil la copil."

"Sunt foarte mulţi copii talentaţi care ar putea să îşi cultive harul cu care s-au născut şi este de dorit ca părinţii să-şi îndrume piticii încă de la o vârstă fragedă către astfel de activităţi artistice. Cursurile de acest gen îi ajută nu doar să îşi cizeleze modul de interpretare vocală ci şi să devină dezinvolţi atunci când sunt în centrul atenţiei.


Am descoperit că îmi place enorm să le împărtăşesc celor mici din trucurile pe care le-am învăţat în toţi aceşti ani petrecuti pe scenă şi pe "sticlă". Am dezvoltat propriile mele metode de captare a atenţiei şi de a-i determina să studieze cu plăcere.

De fapt, la aproape un an de la înfiinţare, pentru mine Atelierul de Muzică şi Prezenţă Scenică "Alina Sorescu" este provocarea vieţii mele de până acum şi un vis împlinit, locul în care mă încarc cu energie pozitivă şi prin care îmi retrăiesc copilăria.
Abia aştept să cunosc copii noi cu ocazia preselecţiei organizate sâmbătă", declară Alina Sorescu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod