Stela Popescu, Angela Similea, Ellie White şi Mirela Stelea, nominalizate la Gala Premiilor Forever Young

12 Decembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Stela Popescu, Angela Similea, Ellie White şi Mirela Stelea, nominalizate la Gala Premiilor Forever Young

Miercuri, 14 decembrie, critici in estetica si wellness, precum si vedete ca: Stela Popescu, Angela Similea, Ellie White, Mirela Stelea, Laura Cosoi si Dana Rogoz vor lua parte la Gala Premiilor Forever Young, primul eveniment din Romania care celebreaza frumusetea, eleganta si stilul femeilor, indiferent de trecerea timpului.

Evenimentul este initiat de spa-ul medical Mika Med a carui inaugurare va fi celebrata cu ocazia acestei festivitati. Noul spa si-a propus sa-si deschida portile oferind distinctii unor persoane publice de sex feminin din Romania, care au dovedit prin stilul lor de viata ca “frumusetea deriva din sanatate”.  Premiile vor fi inmanate de reprezentanti din presa de specialitate pentru frumusetea, vitalitatea si eleganta de care Stela Popescu, Angela Similea, Ellie White, Mirela Stelea, Laura Cosoi si Dana Rogoz au dat dovada de-a lungul anilor.

In cadrul Galei Premiilor Forever Young fiecare vedeta va sadi o aloe vera (nr. floare a carei simbolistica este sanatatea si frumusetea), iar ghivecele vor fi licitate, banii urmand sa fie donati in scopuri caritabile catre HHC Romania.  Gala va incepe la orele 19:00 si va avea loc la sediul Mika Med din str. Calusei nr. 12, sector 2, Bucuresti.

Mika Med - Fondat de o echipa de doctori pasionati de estetica si wellness si bazat pe tehnologie evolutiva si tratamente sigure in domenii precum anti-aging si remodelare corporala, Mika Med Medical Spa doreste sa transmita ideea ca orice femeie trebuie sa isi acorde timp sa aiba grija de sine pentru a se simti cat mai bine in pielea ei.


HHC Romania-  Home and Hopes for Children Romania (nr. HHC Romania) de 12 ani pune lacate pe usile de fier ale institutiilor de tip mamut din sistemul de protectie a copilului din Romania si ofera fiecarui copil o viata de familie.  „Miile de copii crescuți fără afecțiune, câteva sute laolaltă într-un singur centru, se întorc într-o bună zi să trăiască printre noi. Aici crezurile mele s-au întâlnit cu cele ale HHC România: să facem tot posibilul să prevenim abandonul copiilor, iar pentru cei părăsiți în instituții să găsim forme de protecție cât mai apropiate de o casă adevărată și o familie.”

 Mirela Stelea va reprezenta site-ul eva.ro in cadrul evenimentului - Gala Premiilor Forever Young

 

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ines pe 9 Apr 2013, 01:33
    -

    cristi,maria,mai sunt prosti ca voi? incercati sa nu va inmultiti. tupeul si prostia va caracterizeaza.

    2
    0

  • Maria pe 27 Mai 2012, 15:18
    pentru horoscop

    Straduiti-va sa nu mai comentati de Angela Similea, ca pana una alta nu ati fost impreuna la tigara-n baie, sa va permiteti voi sa vorbiti asa. Vedeti-va dracu' de viata, iar in momentul in care veti fi 5 % din ce e ea acum, sa veniti sa comentati. Pana atunci, viata faina.

    1
    2

  • cristi pe 16 Ian 2012, 08:38
    Pentru horoscop

    Iti dai seama ca asta-i doar punctul tau de vedere (pe care mai bine il pastrai pentru tine). Angela Similea nu ia locul nimanui cum nici Malina nu-l lua. Fiecare interpret are publicul lui. Viata-i un razboi...din pacate Malina nu a putut lupta. In ce priveste frumusetea Angelei, la 66 ani, arata bine in conditiile in care dam crezare afirmatiilor ei, cum ca nu are operatii estetice.

    2
    2

  • horoscop pe 13 Dec 2011, 10:48
    băbătia similea

    pentru ce i-ati oferit Angelei Similea premiu,pentru cele 100 de riduri de pe fata si gat?tocmai ei,abonata clinicilor de infrumusetare?sa va fie rusine.din cauza ofilitei Similea nu mai au loc vocile tinere pe piata muzicala.Nu a mai avut loc nici Malina,nimeni.

    3
    8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod