Buze sexy: 5 riscuri după operaţie

Visezi să ai buzele ca ale Angelinei Jolie, pline şi apetisante? Chirurgia estetică îţi oferă soluţii, însă trebuie să cunoşti şi efectele negative care te aşteaptă după ce ai recurs la o intervenţie de mărire a buzelor.

Visezi să ai buzele ca ale Angelinei Jolie, pline şi apetisante? Chirurgia estetică îţi oferă soluţii, însă trebuie să cunoşti şi efectele negative care te aşteaptă după ce ai recurs la o intervenţie de mărire a buzelor.

Cele mai utilizate soluţii pentru mărirea buzelor sunt injecţiile cu acid hialuronic sau cu grăsime proprie recoltată din alte zone ale corpului. Injecţiile cu acid hialuronic sunt puţin dureroase, ca o anestezie dentară şi nu ai nevoie de teste preliminare.

Însă, trebuie să ştii că efectul durează în jur de 6-12 luni, după care trebuie să repeţi tratamentul. În general, specialiştii susţin că acidul hialuronic este o substanţă neutră pe care corpul nostru o are oricum în compoziţie şi prin urmare nu ai de ce să te temi în privinţa alergiilor.

Injecţiile cu grăsime proprie recoltată din alte zone ale corpului sunt mai traumatizante pentru organism. "Folosirea grăsimii proprii este mult mai traumatizantă din anumite puncte de vedere, probabilitatea de a face mici complicaţii tip vânătăi fiind mai mare.
Este o intervenţie relativ mai agresivă comparativ cu injecţiile cu acid hialuronic. Singurul avantaj, în cazul celor care îşi doresc aşa ceva, sunt buzele foarte proeminente care se pot obţine", spune specialistul.

Dacă se foloseşte acidul hialuronic, forma dorită a buzelor este mai uşor de modelat şi vindecarea e mai uşoară, explică dr. Ardeshir Vahidi, chirurg estetician care precizează că intervenţia durează aproximativ 30 minute, faţă de 1 oră, cât e nevoie pentru transferul de grăsime.

 

Riscuri duopă operaţie


1.

Durere
2. Deformarea buzelor
3. Timp de 2 săptămâni este posibil să ai o rană în locul injectării
4. Vânătăi (în special la injecţiile cu grăsime proprie)
5. Inflamarea uşoară a buzelor.


Machiajul semipermanent, soluţia alternativă


Dacă nu vrei să apelezi la chirurgia estetică pentru a obţine buzele pe care le doreşti, poţi să faci un machiaj semipermanent în saloanele de înfrumuseţare şi vei avea buzele perfect conturate în următorii 5 ani.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Evelyne pe 26 Iul 2012, 13:15
  Maai

  Mai fetelor, Dumnezeu ne-a dat buze dupa fizionomia noastra, El stie cel mai bine cum ne sta. Ati vazut ca Dragusanca are niste buze zici ca le-au intepat albinele? Mai bine lasati voi operatiile si faceti o schimbare a look-ului ca sa scoata in evidenta naturaletea si bineinteles alegerea foarte buna de a nu va face operatii estetice. Folositi o culoare care sa va scoata in evidenta buzele alea, oricat de mici ar fi ele.

  4
  2

 • Elenyss pe 16 Mai 2011, 09:59
  Inca ceva...

  O data cu injectarea acidului hialuronic sau orice alta substanta in buze, acestea se intind. Dupa ce efectul de umplere dispare (daca substanta folosita este una semi-permanenta), buzele nu vor mai fi niciodata ca inainte de interventie si vor arata cu mult imbatranite. De ce? Simplu, textura pielii buzelor nu isi revine ca cea de pe abdomen la "ingrasat-slabit", ele vor arata mai degraba ca un acordeon strans, vor fi crete, ridate si isi vor pierde din pigmentul natural din cauza traumatismului la care au fost supuse. Asa ca, doamnelor, daca nu sunteti sigure ca veti urma regulat o interventie de injectare (6-12 luni), mai bine renuntati, veti regreta sigur, la fel cum fac eu acum. Va pup.

  11
  3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod