Cel mai bun truc pentru a scapă de cearcăne (nu, nu e vorba despre somn)

De ce unii oameni sunt predispuși la cearcăne? Nu are legătură doar cu lipsa somnului (deși oboseala contribuie la adâncirea cearcănelor).
În plus, nu toată lumea poate scapă miraculos de cearcăne folosind o cremă de ochi.

 
Cercurile întunecate din jurul ochilor pot fi cauzate de o lista lungă de factori declanșatori, printre care producția mai crescută de melanină, genetică și alergiile. Acestea din urmă pot fi rezolvate ușor prin tratamentele pentru alergii.

 
Cu toate acestea, o cauză ascunsă, adesea trecută cu vederea, poate fi în controlul tău, arată cercetările.
 
 

Cum afectează lipsa hidratării pielii apariția cearcănelor

 
 
Dacă ai nevoie de un alt motiv pentru a ține pasul cu o hidratare adecvată, sigur va fi acesta: „Deshidratarea constantă poate determina micșorarea țesuturilor corpului, inclusiv a pielii de sub ochi, ceea ce accentuează aspectul cearcănelor”, spune dermatologul Andrea Suarez pentru MindBodyGreen.

 
Așadar, consumul adecvat de apă pe parcursul zilei va hidrata pielea din interior și va estompa vizibil cearcănele.
 

 
Un ingredient secret

 
 
Dar apa nu este singura opțiune.
S-a descoperit că un anumit supliment alimentar, studiat deja de oamenii de știință, ajută semnificativ la creșterea hidratării din interior a pielii.
Este vorba despre Astaxantina. Pe lângă beneficiile pe care le are pentru întregul corp, cum ar fi prevenția bolilor cardiovasculare și susținerea sănătății creierului, astaxantina este un ingredient minune pentru întinerirea pielii și eliminarea cearcănelor deopotrivă.
 
Citește mei departe pe andreearaicu.ro. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod