Cum să ții un jurnal de manifestare. Te va ajută să-ți împlineșți visurile!

Te-ai întrebat vreodată ce este un jurnal de manifestare? Cum se ține acesta și cum te poate ajută în procesul tău?
Manifestarea poate fi la fel de simplă precum visarea cu ochii deschiși. Atunci când vizualizezi cât mai detaliat ceea ce îți doreșți, este că și cum îți planifici viitorul. 
O metodă foarte bună care să te ajute să atragi lucrurile pe care ți le doreșți în viață ta este ținerea unui jurnal de manifestare. 
 
Nu, nu trebuie să fii o scriitoare profesionistă și nici să urmezi cursuri de scriere creativă. Este îndeajuns să crezi în ceea ce scrii.
 


Cum funcționează jurnalul de manifestare
 

 
Scrierea în jurnal este cel mai simplu și mai rapid mod de a formă gânduri pozitive, care să ajute la manifestare chiar și atunci când nu te gândeșți în mod activ la ele pe parcursul zilei.
Mai mult, când îți vei notă gândurile pe hârtie, vei șți mai bine ceea ce îți doreșți cu adevărat, iar creierul tău va reîncadra realitatea existența.
Creierul tău este astfel ajutat să se adapteze unei noi realități. Să spunem că îți dorești o relație. 
Dacă vei începe să notezi date despre cum îți dorești să se poarte partnerul tău cu ține, unde veți ieși împreună, cum va arată relația voastră, ți-ai pregătit deja creierul pentru această realitate. Astfel, faci o alegere conștientă să îți schimbi realitatea și să atragi noi lucruri în viață ta.
 
Citește mai departe pe andreearaicu.ro 
7 Noiembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod