5 hanorace care te ajută să rămâi stilată chiar și atunci când te îmbraci casual

Vremea rece te face să vrei să-ți îmbogățeșți garderoba cu hanorace confortabile și călduroase, dar care în același timp îți dau un vibe cool? Aici îți vei găși preferatul.
În majoritatea zilelor, simt că nu am nevoie decât de un hanorac cool că să mă simt și să arăt bine, mai ales că e atât de ușor de combinat în ținute.

 
Când vremea e încă prietenoasă, îl port chiar și cu fuste sau peste o rochie, iar când e frig poate fi purtat cu orice tip de pantalon sau jeanși, chiar și cu un pardesiu lung, care îți conferă un stil aparte.
 
Însă pentru a arată stilată chiar și într-un hanorac, este nevoie că materialele să fie de calitate, iar croiala să fie una specială, care avantajează pe oricine.
De aceea îmi plac bluzele casual din noua colecție Amalin by Andreea Raicu: pur și simplu au ceva special.
 

 
Bluza cu imprimeu de catifea neagră

 
 
Nu ai cum să nu atragi atenția atunci când porți acest model de bluză/hanorac. Este o combinație între casual și stilat, datorită design-ului unic și feminin. Fundă albă din catifea adaugă o notă elegantă, dar jucăușă, dezvăluindu-ți latura feminină. Fiind atât de delicat, îl poți purta la orice ținută, chiar și cu tocuri.
 

 
Îmi place la fel de mult și varianta pe alb

 
 
Are un aer posh și îți iluminează chipul, în timp ce îți pune în valoare întreagă ținută.
Fie că alegi să o porți cu jeanși evazați și botine cu platforma sau cu o fustă scurtă plisată, în stilul școlăriță, bluza casual Amalin are un farmec aparte și te face să te simți încrezătoare.

 
Citește mai departe pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod