B.U. Trendy – accente lemnoase, într-o notă cool

Cele inspirate de mediul urban şi pasionate de modă se vor îndrăgosti iremediabil de B.U. Trendy, parfumul bogat în arome hot ce descriu spiritul tânăr, artistic şi liber al celor cool.
B.U. Trendy combină ludic aromele senzuale, lemnoase, cu cele fresh, într-un parfum ce îmbracă spiritul ghidat de aventură şi neconvenţional. Notele de măr verde oferă parfumului prospeţimea dulce a livezilor cu floare, în timp ce mandarina condimentează notele sofisticate ale trandafirului cu o atingere jucăuşă. Imaginea relaxată a celor care sunt în permanenţă la curent cu tot ce este „en vogue” e transpusă în notele delicate şi puternice de bujori. Textura intrigantă a parfumului

B.U.
Trendy este rezultatul amestecului de lemn de santal cu mosc oriental.

Parfumul B.U. Trendy este accesoriul ideal pentru cele care „servesc la micul dejun” tendinţele în orice domeniu al frumosului şi care impresionează în fiecare zi prin personalitatea lor bine conturată. Aspectul studiat şi strălucirea din pivirea jucăuşă sunt încununate şi perfect completate cu o simplă atingere de B.U. Trendy.

B.U. Trendy este disponibil în următoarele variante:
EDT 50 ml – 47 lei
Deo Spray 150 ml – 12,5 lei
Deo Natural Spray 75 ml – 24 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod