Ce fel de iubit(a) esti?

Atunci cand este vorba de sex, daca mi s-ar fi cerut sa numesc o indemanare indispensabila, as fi raspuns: arta atingerii senzuale. Prin aceasta intelegand...

Atunci cand este vorba de sex, daca mi s-ar fi cerut sa numesc o indemanare indispensabila, as fi raspuns: arta atingerii senzuale. Prin aceasta intelegand abilitatea - si capacitatea de a imagina - de a induce senzatii delicioase pe intreg trupul partenerului(ei), de la lobul urechii pana la calcaie.

O indemanare la fel de importanta este de a primi senzatii erotice fara alte sentimente sau ganduri care sa-ti distraga atentia. Acestea sunt cunostinte care pot fi invatate. Nu e nevoie sa fii subtire si frumoasa; nu ai nevoie de lenjerie scumpa sau jucarii de la sex shop; ai nevoie doar de dorinta si increderea de a experimenta.

Toti suntem unici in felul nostru atunci cand vine vorba de sex. Cautam diferite lucruri la partenerul pe care il alegem si avem propriile noastre pacate in pat. Chiar si felul in care gandim despre cum ar trebui sa se comporte barbatii si femeile din punct de vedere sexual este unic.

Aruncand o privire asupra stilului tau de a te comporta in pat te poate face capabil(a) sa mergi mai departe in viata ta sexuala. Poti depasi anumite atitudini care nu iti mai sunt de folos si poti invata sa te concentrezi mai mult asupra placerilor la nivel senzual.

Odata ce ai inteles ce fel de iubit(a) esti, iti poti imbunatati calitatile si iti poti depasi slabiciunile, facand toate schimbarile posibile. Vezi daca te recunosti in una din urmatoarele categorii:

Genul romantic


Te gandesti la pasiune numai din unicul unghi al dragostei si vezi actul sexual ca o ultima expresie a sentimentelor tale. Oricum, acest mod de a privi o relatie nu va permite sa se ajunga la acea perioada de "distantare" prin care trec majoritatea relatiilor. Atunci cand semnele initiale ale marii iubiri incep sa slabeasca, s-ar putea sa simti ca te-ai inselat in privinta partenerului(ei) si ca ai fost orbit(a).

 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • dominik96 pe 10 Oct 2012, 23:34
  Buna seara

  Sunt si eu un tip romantic si paasional si mereu in cautarea iubiri si depinde de pers potrivita si sa fiu cel ales entru cea ce sunt... (nu stiu daca are leg cu subiectul)... Dar va rog scuze daca am gresit subiectul/// dar am zis asa in general!! Multumesc

  2
  0

 • nikko pe 26 Iul 2012, 00:00
  genul rational

  asa`s mereu ... :D mi se potriveste de minune si un pic din genul prietenos

  0
  1

 • Oanna pe 5 Feb 2010, 14:11
  genul prietenos...

  mi se potriveste ff bn... ma defineste:)

  1
  1

 • veve pe 8 Oct 2009, 22:22
  caegoric romantic

  mi se pare ca m-a descris cel mai bine cu toate ca de multe ori pot fi si jucausa......

  1
  1

 • poezie pura pe 12 Aug 2009, 00:06
  Poezie pura

  Inca din perioada timpurie postdecemrista, a fost asteptata aparitia unui adevarat formator de opinii pentru mintile dezorientate ale capitalistilor de clasa noua. La aproape doua decenii de la disparitia cenzurii, se naste intrebarea: De ce ne ferim sa ne exprimam liber? Noi nu facem asa. Vizitati-ne pe oaza cultural-educativa www.poeziepura.blogspot.com, unde veti gasi toate instrumentele necesare deblocarii sinapselor care spasmeaza nervozitatea si seriozitatea excesiva.

  1
  1

 • DeeDinka pe 18 Apr 2009, 11:05
  genul furtunos..

  parka m'a deskris destul de bine....da cine stie...nu ne putem vedea ku okii altuia..de aia avem nevoie de teste..:)

  1
  1

 • monik. pe 28 Apr 2008, 22:51
  ce fel...

  si cu ce ma ajuta sa descopar ca sunt o iubita romantic-prietenoasa...? o interpretare...o sugestie...o atentie...

  2
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod