Ce fel de iubit(a) esti?

 

Genul prietenos


Relatia ta intima tinde sa inceapa ca o relatie de prietenie si sa se dezvolte incetul cu incetul. Aceasta este condusa de afectiune, siguranta si colegialitate. Pui accent mai mult pe realizarile pe termen lung si nu pe satisfactiile de moment. Acest gen poate genera relatii extraordinare si de lunga durata, atat timp cat nu te ingrijoreaza faptul ca te-ai lasat in voia marii pasiuni.

Genul jucaus


Ai tendinta de a privi actul sexual ca pe o activitate recreativa si te bucuri de fiorul unei noi cuceriri sau chiar de mai multi parteneri in acelasi timp. Vei da curs nenumaratelor genuri de relatii si experimente sexuale, dar acestea iti vor oferi prea putina stabilitate si echilibru in viata.

Genul altruist


Acesta este un gen foarte rar de iubit(a). Viata sexuala si pasiunea sunt la finalul listei de prioritati in relatia ta sentimentala. Daca nu este asa, te concentrezi puternic asupra nevoilor partenerului tau si esti pregatit(a) sa o (il) iubesti neconditionat.

Genul rational


Te feresti de romantism si de pasiune si iti pastrezi mintea limpede in ceea ce priveste relatia ta intima, evaluandu-ti in mod sistematic potentialii parteneri inainte de a face o intelegere. Iti place sa faci aprecieri atente cu privire la mediul din care vine acea persoana, stilul de viata, telurile, scara de valori si modul de gandire al acesteia inainte de a decide daca ti se potriveste sau nu.

Genul furtunos


Acest gen de iubire este caracterizat de nesiguranta. Cand esti indragostit(a), probabil iti este greu sa mananci, sa bei sau sa te concentrezi. Suferi de sentimente puternice de indoiala, anxietate si gelozie in relatia ta si acest lucru conduce, de cele mai multe ori, la auto-distrugere. S-ar putea sa folosesti actul sexual ca pe o reasigurare a sentimentelor partenerului (ei) tau.

Care gen ti se potriveste? Trebuie sa te analizezi cu atentie si sa descoperi care descriere este a ta sau s-ar putea sa simti ca esti mai mult o combinatie din toate acestea. Unii oameni se comporta diferit in relatii diferite sau la diferite varste in viata lor.

Analizeaza felul in care iubesti in relatia actuala. Daca sunteti incompatibili - cat de mult esti pregatit(a) - sau partenerul tau cat de pregatit este pentru schimbare sau pentru compromis?

 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dominik96 pe 10 Oct 2012, 23:34
    Buna seara

    Sunt si eu un tip romantic si paasional si mereu in cautarea iubiri si depinde de pers potrivita si sa fiu cel ales entru cea ce sunt... (nu stiu daca are leg cu subiectul)... Dar va rog scuze daca am gresit subiectul/// dar am zis asa in general!! Multumesc

    2
    0

  • nikko pe 26 Iul 2012, 00:00
    genul rational

    asa`s mereu ... :D mi se potriveste de minune si un pic din genul prietenos

    0
    1

  • Oanna pe 5 Feb 2010, 14:11
    genul prietenos...

    mi se potriveste ff bn... ma defineste:)

    1
    1

  • veve pe 8 Oct 2009, 22:22
    caegoric romantic

    mi se pare ca m-a descris cel mai bine cu toate ca de multe ori pot fi si jucausa......

    1
    1

  • poezie pura pe 12 Aug 2009, 00:06
    Poezie pura

    Inca din perioada timpurie postdecemrista, a fost asteptata aparitia unui adevarat formator de opinii pentru mintile dezorientate ale capitalistilor de clasa noua. La aproape doua decenii de la disparitia cenzurii, se naste intrebarea: De ce ne ferim sa ne exprimam liber? Noi nu facem asa. Vizitati-ne pe oaza cultural-educativa www.poeziepura.blogspot.com, unde veti gasi toate instrumentele necesare deblocarii sinapselor care spasmeaza nervozitatea si seriozitatea excesiva.

    1
    1

  • DeeDinka pe 18 Apr 2009, 11:05
    genul furtunos..

    parka m'a deskris destul de bine....da cine stie...nu ne putem vedea ku okii altuia..de aia avem nevoie de teste..:)

    1
    1

  • monik. pe 28 Apr 2008, 22:51
    ce fel...

    si cu ce ma ajuta sa descopar ca sunt o iubita romantic-prietenoasa...? o interpretare...o sugestie...o atentie...

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod