Paraseste-l daca este insurat[fix body]

Paraseste-l daca este insurat
Relatia voastra nu are un viitor prea indelungat si apoi risti sa iti faca sotia sau logodnica lui o vizita la birou, "inarmata" cu o galeata de vopsea dedicata masinii tale nou-noute.

Firteaza discret
Discretia este elementul cheie al succesului unei relatii la birou. O privire furata din spatele copiatorului este mult mai incitanta decat o imbratisare pasionala peste biroul lui. In plus, mesajele subtile te ajuta sa iti mentii imaginea de angajat model.

Anticipeaza raspunsurile
Citirea gresita a semnalelor poate fi un dezastru.
Iti zambeste numai tie sau zambeste la toata lumea? Tine cont de faptul ca multe persoane isi pun o "masca" prietenoasa la serviciu. Risti o situatie foarte neplacuta, poate chiar si locul de munca, daca te lipesti dragastoasa de seful tau, care nu isi aminteste prea bine nici macar cine esti. Fa, deci, putina cercetare atunci cand simti ca unul dintre colegi este atras de tine. Incepe cu o relatie de prietenie, care se poate trasforma intr-o dragoste de lunga durata.

Decide daca poti avea incredere in colegi
Daca nu vrei sa fii subiectul constant de barfa intre colegi, poate ca ar fi mai bine sa vorbesti despre relatia ta numai cu cei in care stii ca poti avea incredere.


Gandeste-te de doua ori inainte de a face sex la birou
Face parte din sarea si piperul unei relatii intre colegi dar daca nu vrei sa ai spectatori, verifica mai intai daca este incuiata bine usa de la birou.

Nu iti schimba look-ul
Nu face eforturi pentru a-i atrage atentia. Sunt suficiente un ruj mai puternic si o fusta putin mai scurta pentru a le da colegilor motive de discutie. Daca nu vrei ca ei sa inceapa sa "sape" dupa motivele schimbarii tale, nu exagera cu imbracamintea si machiajul.

Atentie la e-mail-uri
Este suficient sa dai o comanda gresita pe calculator si intreaga cladire va afla cum iti place sa mananci capsuni cu frisca.
Pe langa aceasta, este foarte posibil ca oricine sa iti poata accesa contul de mail, asa ca fii precauta.

Tine cont de legile nescrise ale companiei
Chiar daca in companii nu exista reguli scrise ce interzic relatiile la birou, probabil ca managementul nu le agreeaza. De exemplu, acesta nu ar fi prea incantat sa afle ca seful departamentului IT are o relatie cu una dintre angajate. Informatii importante, confidentiale, ar putea "transpira" in timpul discutiilor in dormitor.

Propune-i sa va casatoriti
Studiile arata ca jumatate din relatiile la locul de munca sfarsesc prin casatorie.
Incearca totusi sa nu pari prea nerabdatoare.

Asigura-te ca esti UNICA
Devii foarte vulnerabila atunci cand ai o relatie cu un coleg. Daca tot iti risti cariera si linistea, asigura-te ca merita. Daca afli ca nu esti prima cucerire la locul de munca, atunci poate ca ar fi mai bine sa spui "Stop".

Fotografii de Anis Hammoud / Vista
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod