Vibratorul pentru văduve. Jucăria - urnă conţine 21 de grame din cenuşa partenerului decedat

Cum ai vrea să rămâi în amintirea celui iubit? Ce ai zice dacă cenuşa ta ar fi depozitată într-o jucărie sexuală, pentru a fi folosită în momentele intime de către partener? Un designer

Young woman playing with her self

Cum ai vrea să rămâi în amintirea celui iubit? Ce ai zice dacă cenuşa ta ar fi depozitată într-o jucărie sexuală, pentru a fi folosită în momentele intime de către partener? Un designer olandez a creat un vibrator care poate servi drept urnă pentru cenuşa persoanei iubite. 

Vibratorul se găseşte într-o cutie cu amintiri, "21 de grame", care poate fi deschisă cu o cheie placată în aur. Pe lângă bizara jucărie sexuală, cutia mai conţine un amplificator, pentru a putea reda melodiile preferate ale decedatului, şi un rezervor de parfum. Vibratorul fabricat din sticlă conţine o urnă placată cu aur, în care se pot depozita 21 de grame din cenuşa partenerului.

"După pierderea persoanei iubite, dorul de intimitate este doar un aspect al durerii. Acest concept a stat la baza cutiei «21 de grame»‟, a declarat Sturkenboom, inventatorul cutiei cu amintiri, citat de publicaţia britanică "Metro".

Ideea de a construi această cutie i-a venit olandezului din dorinţa de a combina dragostea faţă de cel decedat, durerea văduvelor şi sex. "Uneori ajut o bătrână să-şi care cumpărăturile până acasă şi am observat pe pervazul ferestrei sale urna cu rămăşiţele soţului incinerat. Vorbea cu foarte multă dragoste despre el, însă recipientul în care ţinea cenuşa bărbatului său nu reflecta deloc acest lucru. Apoi, în aceeaşi perioadă, am citit destul articole despre văduvie, tabuuri, sex şi intimidate şi m-am gândit că aş putea combina aceste elemente în crearea unui obiect", a povestit Sturkenboom.

fdfd

Olandezul a mai adăugat că inspiraţia pentru nume şi pentru cantitatea de cenuşă care poate fi păstrată în urna aurie din interiorul vibratorului a venit din credinţa că sufletului uman cântăreşte 21 de grame. Cutia cu amintiri a fost prezentată în cadrul Săptămânii Designului de la Milano, alături de alte produse create de Sturkenboom.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod