Sexul cu o altă femeie, una din cele mai frecvente fantezii ale doamnelor

Imaginaţia sexuală a femeilor nu are limite. Visăm la partide de sex incendiare, alături de bărbaţi puternici şi chiar femei sexy. Unele dintre noi, mai timide din fire, vor să devină

gfsss

Imaginaţia sexuală a femeilor nu are limite. Visăm la partide de sex incendiare, alături de bărbaţi puternici şi chiar femei sexy. Unele dintre noi, mai timide din fire, vor să devină dominatoare între aşternuturi şi să preia controlul asupra partenerului, să îl lege şi să îi provoace tot felul de dureri plăcute. Altele, care în viaţa de zi cu zi ocupă poziţii de conducere, simt nevoia să fie ele cele îmblânzite şi să fie dominate de iubit.

Un sondaj publicat de lovepanky.com şi citat de adevărul.ro a întocmit un clasament cu  cele mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor. Iată câteva dintre acestea:

Fantezia violului
Una din cele mai frecvente fantezii erotice ale doamnelor este actul sexual siluit. Asta nu înseamnă că aceste femei îşi doresc să fie violate, ci că vor să fie dominate în dormitor.

Sex în trei
O fantezie frecventă atât în rândul femeilor, cât şi în rândul bărbaţilor. În această fantezie femeia este venerată şi adorată de doi bărbaţi superbi. Aceşti bărbaţi sunt heterosexuali şi interesaţi numai de ea, în acest fel ea beneficiază de mai multă acţiune.

Sex cu o altă femeie
Este o fantezie răspândită printre doamne, explicaţia oferită de sexologi fiind aceea că femeile ar şti exact cum să le atingă mai bine şi ce să facă pentru a le aduce la orgasm. O altă cercetare realizată online de site-urile Buzzfeed şi Pornhub a descoperit că femeile sunt mari amatoare de producţii în care evoluează cupluri de lesbiene. Potrivit acestui studiu, femeile caută cu 132% mai mult decât bărbaţii scene de sex între femei.

Sex în public
Sexul în public este una dintre fanteziile sexuale cele mai frecvente, chiar dacă nu este mereu recunoscută. Pentru mulţi însă, rămâne doar la stadiul de fantezie, din cauza lipsei de curaj.

Sex cu un străin
Majoritatea femeilor nu ar avea curajul să-şi pună în practică această fantezie, dar multora le-a făcut plăcere să se gândească la ea. Sexul fără nici un angajament este ceva ce multe femei ar dori să experimenteze, dar sunt impiedicate de la a acţiona în acest sens din cauza sentimentului de vinovăţie. Cu toate acestea libido-ul unei femei creşte la ideea unui străin superb care se apropie de ea într-un bar întunecat şi o duce în camera lui pentru o noapte lungă şi fierbinte de sex.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod