Viaţa ta amoroasă. Cum să ai parte de sex dacă eşti singură

Ai un amic sexy şi disponibil? Cu siguranţă va fi încântat să devină partenerul tău de nebunii, chiar dacă relaţia voastră se reduce numai la asta
Tocmai ai ieşit dintr-o relaţie şi nu ai energia să o iei de la capăt? Poate nu ai găsit încă un bărbat care să fie aşa cum ţi-ai dori tu? Sau pur şi simplu vrei să fii singură pentru o vreme, să te dedici exclusiv planurilor tale. Oricare ar fi motivul pentru care nu ai un iubit, asta nu înseamnă că nu poţi avea o viaţă sexuală împlinită. 

Chiar dacă eşti singură, există modalităţi prin care poţi avea parte de momente de plăcere, fără altfel de obligaţii. Dar atunci când faci sex fără să fii implicată într-o relaţie trebuie să ţii cont de câteva reguli esenţiale. Iată care sunt:

Apelează la un amic...

Cea mai simplă variantă de a face sex fără obligaţii este să apelezi la un amic disponibil, pe care îl consideri atrăgător. Trebuie să-ţi faci curajul de a-i propune o relaţie bazată exclusiv pe sex. Cu siguranţă nu vei fi refuzată! Dar ca să te asiguri că nu treci prin momente jenante, încearcă să ai iniţial o discuţie evazivă, iar în funcţie de răspunsurile pe care acesta le oferă descoperi dacă ar fi dispus sau nu să încerce o astfel de "prietenie cu beneficii".

... dar niciodată la un prieten bun!

Nu te implica într-o relaţie bazată pe sex cu un prieten bun! În cazul în care lucrurile nu decurg tocmai bine riscaţi să vă distrugeţi relaţia de prietenie construită de-a lungul anilor. Şi pentru că cel mai probabil faceţi parte dintr-un grup comun de prieteni, veţi fi apoi nevoiţi să daţi nas în nas destul de des, ceea ce ar putea face situaţia mult mai neplăcută.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Iulia pe 18 Dec 2015, 17:44
    Colaborare

    Buna ziua!. sunt unul dintre adminii grupului zece mii de rechini. va rog sa imi spuneti ID-ul dvs si numele indrumatorului dvs. inainte sa dau cuiva add in grup vreau sa ma asigur ca persoana respectiva face parte din proiect, de aceea va intreb. va multumesc pentru intelegere si va doresc o zi placuta Sfârşitul conversaţiei

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod