Cristina Spătar, despre soţul ei: „Poate el s-a plictisit, eu nu“

Cântăreaţa în vârstă de 42 de ani a vorbit miercuri seară, la o emisiune TV, despre un posibil divorţ de Alin Ionescu.
Cristina Spătar a vorbit într-un interviu pentru emisiunea "Teo Show", de la Kanal D, în care a dezvăluit câteva detalii despre căsnicia ei. Cu zâmbetul pe buze, ea a spus că nu s-a plictisit de mariajul ei şi că îşi iubeşte la fel de mult soţul, chiar dacă acesta apare peridic în compania altor femei, scrie Click!. "După câte se speculează, nu ştiu dacă am reuşit să fiu soţia perfectă. Suntem împreună de vreo 8-9 ani. Nu m-am plictisit. Poate el s-a plictisit, eu nu.
Soţul meu iese seara cu diverse femei, face afaceri, eu nu mă pricep la afaceri. Aşa mi-a zis, toate sunt femei de afaceri, nu ştiu ce femei de afaceri"
, a spus ea.

Vedeta a spus că se bazează pe partenerul ei de viaţă şi "crede" că acesta nu o înşeală. "Eu cred că pe mine nu mă înşală. Noi ne iubim şi nu divorţăm. Îl iubesc, nu am soţ de lăsat. Eu cânt şi sunt surprinsă doar cu impresarul meu, antrenorul de sport şi artişti, asta e situaţia. Nu divorţez, nu vreau eu să divorţez", a mărturisit Cristina la Kanal D.

Cristina Spătar l-a cunoscut în 2007 pe Alin Ionescu, după ce ea s-a despărţit de omul de afaceri italian Mirco Maschio, notează Click!.
În vara lui 2008, Cristina şi Alin s-au cununat religios, la biserica din lemn Sfântul Nicolae din Bucureşti, iar nunta lor a fost evenimentul anului. Ulterior, după ce a urmat mai multe tratamente medicale, solista a reuşit să devină mamă. Cristina şi Alin Ionescu au doi copii - Albert în vârstă de 6 ani, şi Aida (3 ani).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod